Προς το περιεχόμενο

24gr.gr την γνώμη σας παρακαλώ

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι άσχετος από κατασκευή ιστοσελίδων και forum οπότε ότι σου πω θα είναι καθαρά θέμα δικού μου γούστου και τι μου αρέσει και τι όχι στην προσπάθεια που κάνεις.

Κάποιες παρατηρήσεις καθαρά υποκειμενικές :

1) Τα περιθώρια δεξια και αριστερά θα ήθελα να μην υπάρχουν.Δηλαδή να εκμεταλευτείς όλο το εύρος της οθόνης (εννοώ τις γκρι μπάρες δεξια και αριστερά)

2) Δεν μ'αρέσει το κενό που αφήνει το ένα θέμα με το άλλο.Είναι επίσης ανεκμετάλλευτος χώρος.Ίσως τη δουλειά τη χαλάνε τα γραφικά εικονίδια της κάθε κατηγορίας.Τα εικονίδια μαρέσουν πολύ να υπάρχουν.Απλά κάνε λίγο σύμπτυξη ώστε να μην κάνει πολύ scroll ο επισκέπτης όταν αργότερα θα προσθέτεις και νέες κατηγορίες.

3) Σαν χρώματα θα μου άρεσε μαύρο φόντο επειδή το βράδυ είναι πολύ πιο ξεκούραστο από το λευκό

4)Όπως είπε και κάποιος άλλος οι κατηγορίες σου είναι γενικές και θα μπορούσες να εξειδικευτείς σε κάποιο θέμα πχ τεχνολογικής φύσης και να το κάνεις εξειδικευμένο.

5)Εαν είναι εφικτό σχεδιαστικά,και επειδή το site σου δεν έχει κάποιο είδος κίνησης να το ζωντανεύει,θα μπορούσες ίσως να βάλεις πάνω πάνω μια τιτλέζα κυλιόμενη που να λέει διάφορα ενημερωτικά.Πχ ειδήσεις,μηνύματα χρηστών,διάφορα τέτοια

6) Γενικότερα αυτά σαν παρατηρήσεις.Ελπίζω να βοήθησα κάπως.Κάλη προσπάθεια και καλή συνέχεια σου εύχομαι και καλή ανάσταση και υγεία σε όλους μας

Δημοσ.
Είμαι άσχετος από κατασκευή ιστοσελίδων και forum οπότε ότι σου πω θα είναι καθαρά θέμα δικού μου γούστου και τι μου αρέσει και τι όχι στην προσπάθεια που κάνεις.

Κάποιες παρατηρήσεις καθαρά υποκειμενικές :

1) Τα περιθώρια δεξια και αριστερά θα ήθελα να μην υπάρχουν.Δηλαδή να εκμεταλευτείς όλο το εύρος της οθόνης (εννοώ τις γκρι μπάρες δεξια και αριστερά)

2) Δεν μ'αρέσει το κενό που αφήνει το ένα θέμα με το άλλο.Είναι επίσης ανεκμετάλλευτος χώρος.Ίσως τη δουλειά τη χαλάνε τα γραφικά εικονίδια της κάθε κατηγορίας.Τα εικονίδια μαρέσουν πολύ να υπάρχουν.Απλά κάνε λίγο σύμπτυξη ώστε να μην κάνει πολύ scroll ο επισκέπτης όταν αργότερα θα προσθέτεις και νέες κατηγορίες.

3) Σαν χρώματα θα μου άρεσε μαύρο φόντο επειδή το βράδυ είναι πολύ πιο ξεκούραστο από το λευκό

4)Όπως είπε και κάποιος άλλος οι κατηγορίες σου είναι γενικές και θα μπορούσες να εξειδικευτείς σε κάποιο θέμα πχ τεχνολογικής φύσης και να το κάνεις εξειδικευμένο.

5)Εαν είναι εφικτό σχεδιαστικά,και επειδή το site σου δεν έχει κάποιο είδος κίνησης να το ζωντανεύει,θα μπορούσες ίσως να βάλεις πάνω πάνω μια τιτλέζα κυλιόμενη που να λέει διάφορα ενημερωτικά.Πχ ειδήσεις,μηνύματα χρηστών,διάφορα τέτοια

6) Γενικότερα αυτά σαν παρατηρήσεις.Ελπίζω να βοήθησα κάπως.Κάλη προσπάθεια και καλή συνέχεια σου εύχομαι και καλή ανάσταση και υγεία σε όλους μας

ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις

1) τα περιθώρια νομίζω ότι ομορφαίνουν λίγο της σελίδα και την κάνουν πιο "ανάλαφρη". Δεν έχουμε μια οθόνη γεμάτη κείμενο...

2) Σωστότατο, διορθώθηκε κρατώντας τα εικονίδια

3) Εγώ νομίζω ότι το λευκό είναι πιο ξεκούραστο. Προσωπικά δυσκολεύομαι ιδιαίτερα να μείνω αρκετή ώρα σε σελίδες με σκούρο φόντο. Άλλωστε οι πιο πολλές σελίδες πλεον προτιμούν τα λευκά-απαλά χρώματα. Πάντως το ξαναβλέπω το συγκεκριμένο θέμα...

4) Αυτό μπορεί να γίνει εφόσον βρεθούν άτομα με γνώσεις σε κάποια κατηγορία και βοηθήσουν με παρουσιάσεις και απαντήσεις ώστε να γίνει πιο εξειδικευμένο. Αν υπάρχουν άτομα με γνώσεις και μεράκι ευχαρίστως να οριστούν moderator-διαχειριστές σε κάποια ενότητα και να αναλάβουν την διαχείριση της. Όπως λέω και παραπάνω αν υπάρξει ενδιαφέρον περιμένω pm ή mail στο admin (παπακι) 24gr.gr. Η διαδικασία είναι απλούστατη

5) Είναι στα άμεσα σχέδια μου...

6) ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, με βοήθησαν αρκετά, άλλωστε μόνο έτσι θα κάνω το site καλύτερο. Ανταποδίδω τις ευχές για υγεία σε όλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...