tempo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 καλησπέρα, ξεκίνησα να κάνω ένα forum στην διεύθυνση http://www.24gr.gr γνωρίζω πολύ καλά ότι ένα forum χρειάζεται πάνω απο όλα επισκέπτες και μάλιστα ορεξάτους επισκέπτες έτσι ώστε να γράφουν και να απαντάνε σε θέματα. Έχοντας ένα ακόμη site (24net.gr) με αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα πιστεύω ότι βάζοντας ένα link στο site αυτό τότε θα έχω έστω κάποιες καλές επισκέψεις αρχικά τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν να "κινούνται" οι συζητήσεις στο forum. Θα ήθελα την γνώμη σας 1. για το όνομα 24gr.gr - σας φαίνεται καλό ή κακό? 2. για την εμφάνιση του site. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Προτίμησα απλά, Ελληνικά χρωματάκια.... 3. τι να προσθέσω ή να αφαιρέσω? σκέψεις για βελτίωση υπάρχουν αρκετές άλλα αυτές είναι υλοποιήσημες μόνον εφόσον υπάρξει και η ανάλογη επισκεψιμότητα και ενδιαφέρον. Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις γνώμες σας, θετικές ή αρνητικές (ακόμη πιο πολύ θα χαρώ αν δω και κανένα post απο εσάς - άντε όλα στο insomnia θα τα γράφετε???)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 1. δεν μου αρεσει το ονομα. 2. απλη εμφανιση. 3. τιποτα το ιδιαίτερο οι κατηγορίες που εχει...
2arkoudi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Θα σου πω την γνωμη μου εαν θελεις να <<πιασει>> 1. Τα γενικα φορουμ ειναι κατι κορεσμενο , κανε ενα φορουμ πιανοντας 2-3 θεματα που θα τα ξεζουμιζουν οι επισκεπτες υπαρχουν πολλα θεματα στο ελληνικο ιντερνετ που τα καλυπτουν φορουμ που ειναι γενικα , γινε ο ειδικος μονο ετσι θα πιασεις 2. Κανε ενα πυρηνα με φανατικους που θα γραφουν καθε ημερα 4-5 θεματα ετσι θα υπαρχουν πολλες λεξεις κλειδια θα το βρισκουν οι υπολοιποι ευκολα απο το google κ θα εχεις κινηση 3 Αφοσιοσου πρωτα στο υλικο - περιχομενο του φορουμ κ μετα στην διαφημηση
tempo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 1. έχεις απόλυτο δίκιο.άλλα δεν καίγομαι προς το παρόν, είπα να δοκιμάσω και το δημιούργησα. Αυτό που με απασχολεί σε πρώτη φάση είναι να έχει καλογραμένα μηνύματα, χρήσιμα και καθαρά Ελληνική γλώσσα. Με άλλα λόγια προσέχω μην δημιουργηθεί ένα forum όπου το πρώτο μήνυμα θα είναι μια πρόταση και τα υπόλοιπα 99 "ευχαριστώ", "είσαι ωραίος", "πες τα μεγάλε" κλπ 2. αυτά είναι τα δύσκολα. Που να βρεις εύκολα τον πυρήνα...σε ένα forum που λογικά, αρχικά είναι σχεδόν άδειο! 3. το link που έβαλα (διακριτικότατο) στο άλλο site που διατηρώ μου έφερε έναν "σχετικό" αριθμό επισκεπτών όπως περίμενα. Αν αυτό εννοείς διαφήμιση φίλε μου. ευχαριστώ για την γνώμη σου, περιμένω και άλλες παρατηρήσεις...
2arkoudi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 1.Δεν ενοοω οτι κανεις εδω διαφημησι γενικα σαν συμβουλη το λεω , διοτι ετσι <<καις>> τους επισκεπτες δηλ. εαν κανεις για αρχη καπου διαφημηση κ το βλεπω εγω σαν επισκεπτης κ λεω για να δουμε κ δεν βλεπω σχεδον τιποτα εμενα με εχασες εκομα κ εαν ξαναβρεθει η διαφημηση μπροστα μου δεν θα ξαναπατησω 2.Κοιτα σαν στησιμο δεν ειναι ασχημο , τα χρωματα δενουν ωραια 3.Οι επισκεπτες σουν να μην γραφουν greeklish 4.O πυρηνας μπορει να εισαι εσυ κ ενας φιλος σου για αρχη με το που γραφτουν καποιοι ξεχωριζεις αλλους 2 καλους κ ετσι εγινε ενας πυρηνας , απο 10 θεματα να ανοιγουν την εβδομαδα ειναι επι πες στην αρχη 2 ατομα ειναι 20 θεματα βαλε κ αυτα των νεων μελων παμε για 50 δεν ειναι ασχημα... η αρχη εγινε! 5 Και να ξερεις οτι εαν απο την αρχη δεν πιασεις κατι σωστα μετα παει καηκε , εκτος κ το κανεις για χομπι *Τα σκότωσα τα ελληνικα απο ορθογραφια!
tempo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 1. έχεις απόλυτο δίκιο άλλα πρέπει απο κάπου να αρχίσουν να έρχονται οι πρώτοι επισκέπτες ώστε να αρχίσει το site να αποκτά μέλη και μηνύματα. 2. ευχαριστώ, και εγώ έτσι νομίζω ότι η "συνταγή" με τα χρώματα πέτυχε 3. οπωσδήποτε και το προσπαθώ όσο γίνεται 4. αν βρεθούν 2-3 ακόμη θα είναι το καλύτερο. Αν υπάρχει κάποιος που έχει όρεξη για γράψιμο στο site είναι φυσικά ευπρόσδεκτος. 5. αυτό που λες φίλε μου δεν είναι απόλυτο. Ειδικά σε ένα forum η αρχή είναι πολύ σχετικό πράγμα....μπορεί να είναι και ένα χρονικό διάστημα 6 μηνών!!!
2arkoudi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ξεκινησε να γραφεις αρθρα - reviews για διαφορα θεματα κ ετσι θα τσιμπας απο επισκεπτες απο google
ilona Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 βασικα... τα χρωματα ειναι πολυ ομορφα δεμενα αλλα......... πολυ απλο!!!!!!!!!!!!!!! βαλε και κανα φρου φρου παραπανω... καντο πιο ζωντανο! πιο ζεστο! πιο χαρουμενο! οταν μπηκα στην σελιδα με επιασε μια βαρεμαρα.... ενα ψυχοπλακμα!!!!
tempo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 βασικα... τα χρωματα ειναι πολυ ομορφα δεμενα αλλα......... πολυ απλο!!!!!!!!!!!!!!! βαλε και κανα φρου φρου παραπανω... καντο πιο ζωντανο! πιο ζεστο! πιο χαρουμενο! οταν μπηκα στην σελιδα με επιασε μια βαρεμαρα.... ενα ψυχοπλακμα!!!! νομίζω ότι έχεις δίκιο και θα το δουλέψω αυτό. Πάντως σε μια πρόταση μου έδωσες να καταλάβω ακριβώς ποιό είναι το μεγάλο μειονέκτημα!
tempo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ναι, ήσουν πολύ κατατοπιστική για το τι φταίει. Ειδικά η πρόταση "οταν μπηκα στην σελιδα με επιασε μια βαρεμαρα.... ενα ψυχοπλακμα!!!!" μου άρεσε ιδιαίτερα ναι, ήσουν πολύ κατατοπιστική για το τι φταίει. Ειδικά η πρόταση "οταν μπηκα στην σελιδα με επιασε μια βαρεμαρα.... ενα ψυχοπλακμα!!!!" μου άρεσε ιδιαίτερα πάντως πλάκα-πλάκα άρχισε να γεμίζει το forum, όσοι έχετε όρεξη για γράψιμο και απορίες καλοδεχούμενοι
2arkoudi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Βαλε κ ενα ψαχτηρι sorry ειδα οτι τελικα εχεις
tempo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ναι υπάρχει ένα πάνω-πάνω για αναζήτηση σε όλο το forum άλλα υπάρχει και για κάθε συζήτηση ή και κάθε θέμα συζήτησης αν θέλει κάποιος (πχ κάποιος που διαβάζει κάποιο θέμα που έχει 100 μηνύματα μπορεί να ψάξει μόνο σε αυτά - βεβαίως 100 μηνύματα δεν έχει ακόμη σε κάποιο θέμα άλλα λέμε τώρα!!!)
tempo Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 2. Κανε ενα πυρηνα με φανατικους που θα γραφουν καθε ημερα 4-5 θεματα ετσι θα υπαρχουν πολλες λεξεις κλειδια θα το βρισκουν οι υπολοιποι ευκολα απο το google κ θα εχεις κινηση πάντως αν υπάρχει κάποιος με όρεξη, μεράκι και να γνωρίζει κάποιο αντικείμενο (πχ παιχνίδια, αυτοκίνητα κλπ) είναι ευπρόσδεκτος στο http://www.24gr.gr ώστε να αναλάβει την κατηγορία για την οποία ενδιαφέρεται. Με τον τρόπο αυτό πιστεύω ότι οι κατηγορίες θα "κινηθούν" και θα υπάρχει κάποιος γνώστης να συντονίζει καλύτερα. όσοι ενδιαφέρεστε λοιπόν.....επικοινωνήστε (υγ: δεν πληρώνουμε - προς το παρόν τουλάχιστον !!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.