the_eye Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Σιγά τα ωά ! Το ubuntu το κάνεις εγκατάσταση σε ότι γλώσσα γουστάρεις. Όσα για τα προγράμματα free είναι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Διαφήμιση κάνει ο τύπος. Και παραβιάζει και τις άδειες των προγραμμάτων. Κακό κάνει για την κοινότητα του linux και όχι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 εγω νομιζω οτι κανει καλο για σκεφτειτε λιγο η συγκεκριμενη διανομη απευθυνεται σε εμας? απαντηση : οχι απευθυνεται σε ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με το λινουξ , που δεν τους χαλαει κατι καινουργιο αρκει να ειναι λειτουργικο που δεν εχουν την κ!@%$#^ και τον χρονο και την ορεξη για κατι νεο και που σιγουρα ειναι απογοητευμενοι απο το παλιο! και μονο που θα ειναι λινουξ αξιζει ας κοιταζουμε στην γη που και που δεν θα καθισουν οολοι να ασχοληθουν με το πως θα στησουν ενα λειτουργικο στα μετρα τους ακομα και το mint να ειναι! υγ apoikos εχεις απολυτο δικαιο αλλα αλλου το πηγαινα στο οτι αμεσως κοιταμε να βγαλουμε το ματι καποιου και να τον υποβαθμισουμε αντικειμενικοτητα εχουν τα επιχειρηματα και οι αποψεις μας μονο οταν ειναι καθολικες αν με νοεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Σιγά μην έχει και target group. Το linux απευθύνετε σε όποιον θέλει να ασχοληθεί. Όποια διανομή και να βάλεις μπορείς να βάλεις και να κάνεις compile ότι θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 από το "ενθουσιώδες" "Ίσως ότι καλλύτερο παίζει αυτή τη στιγμή ...." μέχρι τα "πικρόχολα" "χίλια συγγνώμη", μου και "Σιγά τα ωά !", σου μεσολαβεί η προσπάθεια, του έτσι βγαίνουν τα ωά ανεξάρτητα απο την ποιότητά τους επανορθώνω με την ευχή του parsifal Καλή συνέχεια! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 μερικα προγραμματα δεν εχεις δικαιωμα να τα συμπεριλαβεις στη διανομη. πχ το flashplayer, το οποιο πρέπει να το κατεβασει ο χρηστης απο το site της adobe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Σιγά μην έχει και target group. Το linux απευθύνετε σε όποιον θέλει να ασχοληθεί. Όποια διανομή και να βάλεις μπορείς να βάλεις και να κάνεις compile ότι θες. Εχμ, package managers (?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 μερικα προγραμματα δεν εχεις δικαιωμα να τα συμπεριλαβεις στη διανομη.πχ το flashplayer, το οποιο πρέπει να το κατεβασει ο χρηστης απο το site της adobe. Το mint πως και το έχει τότε? Και νομίζω και σε κάποιες άλλες το είχα βρει προεγκατεστημένο , τύπου sabayon κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ευχαριστιες emcp4433 ξεκινησα να την κατεβαζω τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Το mint πως και το έχει τότε? Και νομίζω και σε κάποιες άλλες το είχα βρει προεγκατεστημένο , τύπου sabayon κλπ. τοτε θα πρεπει στην εγκατασταση της διανομης να αποδεχτεις την αδεια χρησης. Πχ το πακετο rpm flash-player-plugin που ειναι στο mandriva δεν περιλαμβανει το plugin αλλα στο κατεβαζει. Θα μου πεις το ιδιο δεν ειναι; οχι γιατι ετσι 'φαίνεται' οτι το κατεβαζεις εσυ. Απλα ενα τεχνασμα για να ειναι νομιμη η εγκατασταση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Το mint πως και το έχει τότε? Και νομίζω και σε κάποιες άλλες το είχα βρει προεγκατεστημένο , τύπου sabayon κλπ. Η GPL v2+ δεν απαγορεύει τη διανομή του flash στο ίδιο φορητό αποθηκευτικό μέσο με GPL εφαρμογές (ούτε φυσικά την εγκατάστασή του). Η άδεια του flash player από την άλλη, επιτρέπει υπό όρους την διανομή σε κάποιο φορητό αποθηκευτικό φυσικό μέσο μόνο σε όσους έχουν αιτηθεί και λάβει έγκριση από την Adobe. Ίσως το Mint να το έχει κάνει. Να επισημάνω και το αυτονόητο, για όσους το αγνοούν, ότι ο flash player, όπως και κάθε proprietary εφαρμογή που σέβεται τον εαυτό της, δεν έχει περιορισμούς μόνο στη διανομή αλλά και στην προσωπική χρήση. Μεταξύ άλλων, η άδεια χρήσης του flash player 10 καθιστά παράνομο οποιονδήποτε απλά χρησιμοποιήσει τον flash player 10 σε κάποιο σύστημα που εξυπηρετεί αρχεία σε οποιοδήποτε δίκτυο (π.χ. μέσω SMB, NFS ή FTP), όπως παράνομος είναι και όποιος τολμήσει να τον εγκαταστήσει σε έναν embedded υπολογιστή (π.χ. pda) με λειτουργικό άλλο εκτός από Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Την κατεβασα αλλα αρνειται να μου την αποθηκευση μου βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να διαβαση το αρχειο του πηγαιου κωδικα δεν μουχει τυχει αλλη φορα αυτο ξερει κανεις κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Την κατεβασα αλλα αρνειται να μου την αποθηκευση μου βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να διαβαση το αρχειο του πηγαιου κωδικα δεν μουχει τυχει αλλη φορα αυτο ξερει κανεις κατι? Εδώ το support http://www.monomaxos.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εδώ το support http://www.monomaxos.gr Ρε συ εκδηλωσες την αντιπαθεια σου στην ιστορια δικαιωμα σου τωρα μας την λες και απο πανω αντε κανε μας την χαρη ασχολησου με κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Σιγά τα ωά ! Το ubuntu το κάνεις εγκατάσταση σε ότι γλώσσα γουστάρεις. Όσα για τα προγράμματα free είναι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Διαφήμιση κάνει ο τύπος. Και παραβιάζει και τις άδειες των προγραμμάτων. Κακό κάνει για την κοινότητα του linux και όχι καλό. Άσχετα από το αποτέλεσμα και μόνο η προσπάθεια αυτού του ανθρώπου αξίζει συγχαρητήρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emcp4433 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 με torrent το κατέβασες ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.