Nightstalker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Για τα βιβλία των εκδόσεων Γκιούρδα άκουσα καλά λόγια, αλλά με ένα search που έκανα χάθηκα, έχουν βγεί ένα σωρό εκδόσεις! Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο? Ευχαριστώ.
black_widow Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Για τα βιβλία των εκδόσεων Γκιούρδα άκουσα καλά λόγια, αλλά με ένα search που έκανα χάθηκα, έχουν βγεί ένα σωρό εκδόσεις! Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο? Ευχαριστώ. Εγώ όταν είχα δώσει είχα πάρει τα βιβλία των Εκδόσεων Κλειδάριθμος και με είχανε καλύψει πλήρως( δε πήγαινα φροντιστήριο να σημειώσω, εκτός από κάτι ιδιαίτερα Access αλλά πιο προχωρημένου επιπέδου ακόμα για ένα εργαστήριο στη σχολή που είχα το ίδιο διάστημα, μία ώρα θεωρία και δύο Word αν θυμάμαι καλά).Πιστεύω βέβαια ότι αν έχεις τον κατάλληλο χρόνο δε χρειάζεσαι καθόλου μαθήματα,αρκούν τα βιβλία. Στο site http://www.ecdl.gr/certifiededucationalmaterial.aspx γράφει ποιες εκδόσεις είναι πιστοποιημένες από E.C.D.L.. Βέβαια έχω μία αντίρρηση για τις εκδόσεις ενός οίκου που γράφει, μας είχανε δώσει κάτι βιβλία στο Τ.Ε.Ι για τα εργαστήρια αυτού του οίκου και δεν τα έλεγες και πολύ καλά Πιο πολυ για εκδόσεις Γκιούρδα ή Κλειδάριθμος ακούω καλά λόγια.
Nightstalker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Κι εγώ για αυτές τις δύο έχω ακούσει καλά λόγια. Τα είδα τα πιστοποιημένα. Θεωρούνται πολύ καλύτερα αυτά που καλύπτουν τις 7 ενότητες σε 2 τόμους, σε σχέση με αυτά που τις έχουν σε 1 τόμο? Απ'όσο είδα μερικά έχουν και cd με τεστάκια μαζί, καλό αυτό! Προτείνετε κάποιο γιατί έχω ψιλοχαθεί...
black_widow Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Κι εγώ για αυτές τις δύο έχω ακούσει καλά λόγια. Τα είδα τα πιστοποιημένα. Θεωρούνται πολύ καλύτερα αυτά που καλύπτουν τις 7 ενότητες σε 2 τόμους, σε σχέση με αυτά που τις έχουν σε 1 τόμο? Απ'όσο είδα μερικά έχουν και cd με τεστάκια μαζί, καλό αυτό! Προτείνετε κάποιο γιατί έχω ψιλοχαθεί... Κοίτα εγώ είχα πάρει τα βιβλία του Κλειδάριθμου που είναι ξεχωριστά ένα βιβλίο για κάθε ενότητα και σε κάθε βιβλίο είχε ένα CD με τα αρχεία που χρειαζόσουν για να λύσεις τις ασκήσεις( την θεωρία στην παρουσίαζε με ταυτόχρονη επίλυση ασκήσεων, όχι μόνο θεωρία δηλαδή) και είχε και pdf με τις λύσεις των ασκήσεων αν κόλλαγες πουθενά. Επίσης πήρα και ένα βιβλίο μόνο με τεστάκια και για τις 7 ενότητες των ίδιων εκδόσεων, είχε και αυτό CD με τις λύσεις. Μόλις θυμήθηκα ότι έχω ένα καλό αρχείο για να πάρεις μία ιδέα, το κάνω upload και στο στέλνω με π.μ. Είχα αγοράσει τότε αυτά: Tα βιβλία για κάθε ενότητα στο link http://www.kleidarithmos.gr/index.php?target=categories&category_id=471 και το βιβλίο με τα τεστ στο link http://www.kleidarithmos.gr/index.php?target=categories&category_id=451 Βέβαια είδα ότι σε κάποια γράφει 2003 ενώ στα βιβλία που είχα εγώ τότε ήταν 2002, δε ξέρω τι διαφορές μπορεί να υπάρχουν. Για τα βιβλία που έχουν όλες τις ενότητες μαζί δεν έχω άποψη. Αν δίνεις πολλές ενότητες θα σου ερχόταν πιο οικονομικά να πάρεις ένα βιβλίο που να τις έχει όλες. Έχεις π.μ.για το link που έλεγα.
ApSiMan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Έχοντας δουλέψει σχεδόν όλα τα βιβλία που υπάρχουν τώρα στην αγορά θα σου πρότεινα κ εγώ τα βιβλία του Κλειδάριθμου. Μου φαίνονται πιο ξεκάθαρα γραμμένα κ με σωστή αναλογία "μπλα μπλα" κ πρακτικής σε κάθε κεφάλαιο. Προσοχή να πάρεις το αντίστοιχο βιβλίο για την σωστή έκδοση Office που έχεις κ που θα δώσεις. Πρέπει να είναι τουλάχιστον ECDL 4.0 και μετά διαλέγεις εσύ αν θα είναι για Office 2002 ή 2003. Υπάρχουν κ βιβλία όπως κ εξεταστικά κέντρα και για τις 2 εκδόσεις. PS πιο φτηνό θα σου βγει να πάρεις όλο τον τόμο κ για τις 7 ενότητες παρά 1-1.
black_widow Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Έχοντας δουλέψει σχεδόν όλα τα βιβλία που υπάρχουν τώρα στην αγορά θα σου πρότεινα κ εγώ τα βιβλία του Κλειδάριθμου. Μου φαίνονται πιο ξεκάθαρα γραμμένα κ με σωστή αναλογία "μπλα μπλα" κ πρακτικής σε κάθε κεφάλαιο.Προσοχή να πάρεις το αντίστοιχο βιβλίο για την σωστή έκδοση Office που έχεις κ που θα δώσεις. Πρέπει να είναι τουλάχιστον ECDL 4.0 και μετά διαλέγεις εσύ αν θα είναι για Office 2002 ή 2003. Υπάρχουν κ βιβλία όπως κ εξεταστικά κέντρα και για τις 2 εκδόσεις. PS πιο φτηνό θα σου βγει να πάρεις όλο τον τόμο κ για τις 7 ενότητες παρά 1-1. Καλά ναι αν έχει να δώσει 7 ενότητες εννοείται ότι βγαίνει πιο φτηνά ο ένας τόμος, εγώ τα δανείστηκα από τη μάνα μου που είχε δώσει τότε, τσάμπα μου βγήκε. Πιστεύω ότι είναι κατάλληλα για κάποιον που δεν έχει απαραίτητα γνώσεις από πριν και χωρίς να χρειάζεσαι φροντιστήρια για να στα εξηγήσει κάποιος.
ggelhsva Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά, βλέπω πως οι εκδόσεις κλειδάριθμος δεν έχουν 1 τόμο και για τις 7 ενότητες του ECDL με τα Office 2007. γιατί έτσι? Το μόνο που μπόρεσα να βρω είναι των εκδόσεων Ξαρχάκου. Έχει ακούσει κανείς να πει τπτ καλό για το συγκεκριμένο βιβλίο ή να αντιπροτείνει κάτι άλλο?
CtrlFreak Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Πήγαινε στο φροντιστήριο και κάνε τα τεστ, μην ξοδεύεις τον χρόνο σου άσκοπα.
ggelhsva Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Χρόνο έχω άπλετο. Λεφτά δεν έχω! Και είναι που είναι τα εξέταστρα τσουχτερά άμα δώσουμε κ για δίδακτρα τότε ζήτω που καήκαμε! Δεν είμαι κ τελείως άσχετος! Πριν 2-3 χρόνια είχα διαβάσει την ύλη του syllabus 4.0 για Office 2003 άλλα δεν το έδωσα ποτέ! Το Office 2007 πάλι δεν το έχω δουλέψει καθόλου! Μήπως να πάω να δώσω για το 2003 να ξεμπερδεύω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.