Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμα αναγνώρισης του υπότιτλου

aris kotsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας.Λοιπόν έκανα φορμάτ στο pc μου και είχα κάποιο πρόγραμμα για να μου αναγνωρίζει τους υπότιτλους αλλά δεν το θυμάμαι.Μπορείται να μου προτήνεται 1-2.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Πολλοί video players έχουν πλέον ενσωματωμένη υποστήριξη για απεικόνιση υποτίτλων και δεν χρειάζεσαι ξεχωριστό πρόγραμμα. Εσύ ποιον player χρησιμοποιείς ή σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις... ;

Δημοσ.
Πολλοί video players έχουν πλέον ενσωματωμένη υποστήριξη για απεικόνιση υποτίτλων και δεν χρειάζεσαι ξεχωριστό πρόγραμμα. Εσύ ποιον player χρησιμοποιείς ή σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις... ;

Nero Show Time

Δημοσ.
Nero Show Time

Απ' ό,τι βλέπω στο εγχειρίδιο του ShowTime (παράγραφος 8.1.2), υποστηρίζονται εξωτερικοί υπότιτλοι από αρχείο, δε γνωρίζω πώς τα πάει με τα Ελληνικά όμως. Λογικά δε θα πρέπει να υπάρξει πρόβλημα, αρκεί να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις που αναφέρει η παρ.8.1.2 ένα font με υποστήριξη Ελληνικών χαρακτήρων.

Δεν χάνεις τίποτα να πειραματιστείς ο ίδιος λίγο με τις ρυθμίσεις του προγράμματος...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ γιά όλη την βοήθεια.Με το NERO SHOW TIME δεν μπορούσα να προσθέσω υπότιτλους αλλά με το VobSub έγιναν όλα μια χαρά.Ευχαριστώ πολύ _KarantI_

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...