aris kotsos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας.Λοιπόν έκανα φορμάτ στο pc μου και είχα κάποιο πρόγραμμα για να μου αναγνωρίζει τους υπότιτλους αλλά δεν το θυμάμαι.Μπορείται να μου προτήνεται 1-2.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Πολλοί video players έχουν πλέον ενσωματωμένη υποστήριξη για απεικόνιση υποτίτλων και δεν χρειάζεσαι ξεχωριστό πρόγραμμα. Εσύ ποιον player χρησιμοποιείς ή σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις... ;
aris kotsos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Πολλοί video players έχουν πλέον ενσωματωμένη υποστήριξη για απεικόνιση υποτίτλων και δεν χρειάζεσαι ξεχωριστό πρόγραμμα. Εσύ ποιον player χρησιμοποιείς ή σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις... ; Nero Show Time
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Nero Show Time Απ' ό,τι βλέπω στο εγχειρίδιο του ShowTime (παράγραφος 8.1.2), υποστηρίζονται εξωτερικοί υπότιτλοι από αρχείο, δε γνωρίζω πώς τα πάει με τα Ελληνικά όμως. Λογικά δε θα πρέπει να υπάρξει πρόβλημα, αρκεί να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις που αναφέρει η παρ.8.1.2 ένα font με υποστήριξη Ελληνικών χαρακτήρων. Δεν χάνεις τίποτα να πειραματιστείς ο ίδιος λίγο με τις ρυθμίσεις του προγράμματος...
aris kotsos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ πολύ γιά όλη την βοήθεια.Με το NERO SHOW TIME δεν μπορούσα να προσθέσω υπότιτλους αλλά με το VobSub έγιναν όλα μια χαρά.Ευχαριστώ πολύ _KarantI_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.