Προς το περιεχόμενο

εγκατάσταση ftp server σε vodafone adsl με jetspeed 520

ningeor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:shifty:έχω σύνδεση vodafone adsl με jetspeed 520 .θέλω να εγκαταστήσω ftp server γιαυτό κατέβασα το cerberus ftp server όμως αντιμετωπίζω 2 προβλήματα το ένα είναι ότι ο server δεν φαίνεται στο internet ο browser γράφει ότι δεν υπάρχει και το άλλο είναι ο cerberus ftp server συνέχεια αλλάζει το interface πχ 192.168.1.4 και μετά 79.167.53.43

δοκίμασα με no-ip dync nat rule αλλά τίποτα.μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? ευχαριστώ

Δημοσ.
:shifty:έχω σύνδεση vodafone adsl με jetspeed 520 .θέλω να εγκαταστήσω ftp server γιαυτό κατέβασα το cerberus ftp server όμως αντιμετωπίζω 2 προβλήματα το ένα είναι ότι ο server δεν φαίνεται στο internet ο browser γράφει ότι δεν υπάρχει και το άλλο είναι ο cerberus ftp server συνέχεια αλλάζει το interface πχ 192.168.1.4 και μετά 79.167.53.43

δοκίμασα με no-ip dync nat rule αλλά τίποτα.μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? ευχαριστώ

gia na bλεπεις το pc απεξω θελει port forward. http://www.portforward.com .β.απαισιο ρουτερ αυτο.γ.αυτο που λες 192.168.1.4 ειναι η ψευτικη ip του server που θα κανεις port forward ενω η 79 κτλ ειναι αυτη που αλλαζει απο τον isp και σε αυτην κανεις το no ip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...