Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες για Denial of Service

pmanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

κανω την πτυχιακη μου αυτο τον καιρο και θα ηθελα βοηθεια οσο αφορα tools για windows και μεθοδολογίες που επιτυγχάνουν το denial of service.

Δημοσ.

Και στην πτυχιακή πως έφτασες χωρίς να μάθεις να βρίσκεις πληροφορίες?

Δημοσ.

Καθηγητή που την επιβλέπει για να σε βοηθήσει δεν έχεις;

Άσε που αν τελικά βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει μέσω ινσόμνια, θα πρέπει να τον αναφέρεις στη βιβλιογραφία-μεθοδολογία και θα χάσεις το κύρος αν αρχίσεις τα special thanks to garnele, frenzy, τζουτζουκος13 κλπ

Δημοσ.
...... θα χάσεις το κύρος αν αρχίσεις τα special thanks to garnele, frenzy, τζουτζουκος13 κλπ

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

εχω ψαξει όμως δεν βρισκω κατι που να παιρνω αποτελεσματα.αν δεν ειχα ψαξει ποιος ο λογος να απευθυνθω εδω?

Δημοσ.

Ναι, η πτυχιακή εργασία όμως είναι η πρώτη επίσημη μεγάλη εργασία που κάνει κάποιος, κατά συνέπεια πρέπει ο επιβλέπων καθηγητής (ο οποίος θα σε βαθμολογήσει κιόλας) να σε παραπέμψει -αν όχι άμεσα- σε πηγές, ή έστω να σου πει πως πρέπει να κινηθείς ώστε να τις βρεις.

Κάνε μια συζήτηση μαζί του, θα σε κατατοπίσει καλύτερα.

Καλή επιτυχία. =)

Δημοσ.
εχω ψαξει όμως δεν βρισκω κατι που να παιρνω αποτελεσματα.αν δεν ειχα ψαξει ποιος ο λογος να απευθυνθω εδω?

Έχεις ψάξει και δεν βρίσκεις τίποτα?

Ξέρω ότι οι πτυχιακές είναι δύσκολες, αλλά αν δεν μπορείς να βρεις το απόλυτο "τίποτα" είσαι χαμένος από χέρι. Η πτυχιακή έρχεται μετά από 4 χρόνια "προπόνησης". Δεν προπονήθηκες καθόλου?

Ακόμη και αυτό είναι "κάτι".

Καλή τύχη με την εργασία σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...