pmanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Γεια σας κανω την πτυχιακη μου αυτο τον καιρο και θα ηθελα βοηθεια οσο αφορα tools για windows και μεθοδολογίες που επιτυγχάνουν το denial of service.
frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Και στην πτυχιακή πως έφτασες χωρίς να μάθεις να βρίσκεις πληροφορίες?
Garnele Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Καθηγητή που την επιβλέπει για να σε βοηθήσει δεν έχεις; Άσε που αν τελικά βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει μέσω ινσόμνια, θα πρέπει να τον αναφέρεις στη βιβλιογραφία-μεθοδολογία και θα χάσεις το κύρος αν αρχίσεις τα special thanks to garnele, frenzy, τζουτζουκος13 κλπ
frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ...... θα χάσεις το κύρος αν αρχίσεις τα special thanks to garnele, frenzy, τζουτζουκος13 κλπ :lol::lol:
pmanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 εχω ψαξει όμως δεν βρισκω κατι που να παιρνω αποτελεσματα.αν δεν ειχα ψαξει ποιος ο λογος να απευθυνθω εδω?
Garnele Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ναι, η πτυχιακή εργασία όμως είναι η πρώτη επίσημη μεγάλη εργασία που κάνει κάποιος, κατά συνέπεια πρέπει ο επιβλέπων καθηγητής (ο οποίος θα σε βαθμολογήσει κιόλας) να σε παραπέμψει -αν όχι άμεσα- σε πηγές, ή έστω να σου πει πως πρέπει να κινηθείς ώστε να τις βρεις. Κάνε μια συζήτηση μαζί του, θα σε κατατοπίσει καλύτερα. Καλή επιτυχία. =)
pmanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 το χω κανει ηδη ρε παιδια αυτο....αν ξερει καποιος ας πει....
De@th L0rd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εμένα γιατί δεν μου μυρίζει πτυχιακή αλλά δολιοφθορές σε απομακρυσμένους υπολογιστές;
Teaser Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 εχω ψαξει όμως δεν βρισκω κατι που να παιρνω αποτελεσματα.αν δεν ειχα ψαξει ποιος ο λογος να απευθυνθω εδω? Έχεις ψάξει και δεν βρίσκεις τίποτα? Ξέρω ότι οι πτυχιακές είναι δύσκολες, αλλά αν δεν μπορείς να βρεις το απόλυτο "τίποτα" είσαι χαμένος από χέρι. Η πτυχιακή έρχεται μετά από 4 χρόνια "προπόνησης". Δεν προπονήθηκες καθόλου? Ακόμη και αυτό είναι "κάτι". Καλή τύχη με την εργασία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.