Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση ροκ μπαλάντας για μουσική υπόκρουση σε θεατρική παράσταση

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου μια κλαη σκεψη ειναι το Holiday απο Scorpions ειδικα το κομματι που λεει let me take you far away..ειναι η μουσικη του οτι πρεπει για το σκηνικο που θετεις...και αν μπορω να επεμβω και καλλιτεχνικα πιστευω οτι και τα λογια θα ταιριαζαν απολυτα και με την σκηνη που μας περιγραφεις...my opinion of course...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε μου, αν μπορούσα να βάλω κάτι με λόγια (και όσο ψάχνω τόσο θεωρώ ότι θα 'πρεπε να έχει) είχα να επιλέξω ανάμεσα σε άπειρα πραγματικά κομμάτια. Αλλά ο λόγος του σκηνοθέτη είναι νόμος.

Δημοσ.

Οτιδήποτε απο karma to burn είναι καλό για την περίπτωση σου.. (έχουν πιο χαλαρά τραγούδια απο αυτό και είναι κ instrumentals)...

Είναι βέβαια αρκετά δυνατό για "μπάφους" αλλα όπως τη βρίσκει ο καθένας.. Σίγουρα θα βρείς κάποια καλά intro/riffs.

Δημοσ.

Annihilator - Crystal Ann.

Μικρό instrumental κομμάτι που νομίζω δένει και με το california dreamin'.

Δυστυχώς δεν το βρήκα στο youtube σε καλή ποιότητα.

Δημοσ.

+1 στους Karma To Burn, και γενικά οτιδήποτε σε Stoner Rock θα ταιριάζει μια χαρά. Το κακό είναι βέβαια ότι οι περισσότερες stoner μπαντες έχουν φωνητικά. Εκτός από τους KTB, και ορισμένα τραγούδια από Colour Haze. Οι τελευταίοι έχουν μεν φωνητικά, αλλά ελάχιστα σε διάρκεια, τα κομμάτια τους είναι σχεδόν intrumental, με γερές δόσεις ψυχεδέλειας και αυτοσχεδιασμού, ενώ ο ήχος τους, παρόλο που είναι σύγχρονη μπάντα, είναι εντελώς 60's φάση!

Ενδεικτικά:

9λεπτο κομμάτι με τα φωνητικά να μπαίνουν μετά το 6ο λεπτό ;)

Colour Haze - Sundazed Και αυτό παρόμοια φάση, με τη φωνή να μπαίνει στο 4ο λεπτό.

Αυτό δεν έχει καθόλου φωνητικά ;)

Colour Haze - Tempel Επίσης!

Βασικά είναι η ποιο Hendrix-ίζουσα σύγχρονη μπάντα!

Δημοσ.

να προτεινω κ εγω ενα ευκολακι

Red Hot Chili Pepers : Californication

αρκετα πιασαρικη εισαγωγη κ σαφεις αναφορες στο Καλιφορνια

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θέλουμε γύρω στα 3 1/2 λεπτά μουσικής! Απλά ενημερώνω (δεν έκατσα να ακούσω τίποτα, δεν έχω πολύ όρεξη τώρα).

Ευχαριστώ και πάλι για τις νέες και τις παλιές προτάσεις! Έχω αρχίσει πάντως να συμβιβάζομαι με την ιδέα του ορχηστρικού Hendrix που χρησιμοποιήσαμε χθες το βράδυ στην mini-παράσταση. Ταιριάζει, είναι καλό.

Θα ακούσω όμως και τις υπόλοιπες προτάσεις.

Απλά το ζήτημα είναι ότι δε θέλουμε κάτι εξαιρετικό που να αρέσει πολύ. Δε θέλουμε να παρασυρθεί ο άλλος από τη μουσική και να μην βλέπει την παράσταση και τα πιο πολλά κομμάτια που προτείνεται είναι απ' ότι καταλαβαίνω αυτά που αγαπάτε και είναι πράγματι ωραία, αλλά ακατάλληλα λόγω του ότι τραβάνε την προσοχή ακριβώς επειδή είναι πολύ καλά.

Δημοσ.

μια εκδοση του stairway to heaven μονο απο κλασική κιθαρα? θα βρεις αρκετα καλες στο youtube

... ή ερχομαι και παιζω εγω :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...