Προς το περιεχόμενο

Prob με το OC

Xpriens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα . Σημερα απο 3.8 που ειχα τον Ε8500 ειπα να τον παω στα 4.2 .

Ολα εγιναν μια χαρα !! Ετραξα ORTHOS , prime . κανενα προβλημα . Μολις ανιξα FireFox ετρογε error νομισα πως το prob ειταν μονο εκει . Αργοτερα ανιξα Call Of duty το ιδιο.Που και που μου το κανει και στο Opera .

Οποιος Μπορει να βοηθισει Plz :-)

Δημοσ.

Δε σου έβγαλε πρόβλημα με οrthos κ.λπ.;

Κατέβασε λίγο fsb κ.λπ. και δες.

Υ.Γ.Μπας και φταίνε οι μνημούλες;Δε νομίζω...Αλλά ας μη τις βγάζουμε και αυτές έξω.

Δημοσ.

τα έχουμε πει τόσες φορές :P memtest τηγάνισμα σε δισκάκι για να τεστάρετε μνήμες και ότι άλλο από όσα προγράμματα που υπάρχουν για τον cpu

Δημοσ.

Τελικα καταλαβα πως ειμαι ποιο ασχετος απο οτι νομιζα :-D

Τα ποιο πολλα guide για oc που εχω διαβασει ειναι για Mboard asus και ετσι εχω μπερδεφτει :mrgreen: Δλδ δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που ακουω να λετε 1:1.

Επισις δεν μπορω να καταλαβω τους πολλαπλασιαστες στην ρυθμιση memory multiplaier !

Οποιος μπορει ας με βοιθισει plz :-)

Δημοσ.

1:1 ειναι ο συγχρονισμος της ram σου με τον επεξεργαστη σου βασικα το fsb του δηλαδη αν ειναι 800mhz η μνημες σου τοτε εισαι 1προσ 1 αν της βαλεις 1000mhz τοτε αυτοματα πρεπει να ανεβει και το fsb του mobo σου...

Ψαξε και στο insomnia εχουν απαντηθει ξανα ;)

Δημοσ.

δλδ πρεπει να δωσω ρευμα και στο mobo ετσι ? Αν ναι ποσο?

Βρικα σε ενα post οτι πρεπει να εχω 5:8 με αυτες τις μνημες τι σημενει αυτο ? :o

Δημοσ.

Αφου δεν εχεις εμπειρια ψαξε για tutorials η περιμενε να σου απαντησει καποιος...

Για μενα μην πιραζεις το ρευμα και κυριως καλο ειναι να ασχολιθεις με ενα συστημα που το εχεις για πεταμα 1οτα για να αποκτισεις xp :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...