animalcopy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Καλησπερα κατα αρχην. Ας ελπισω οτι κανω την ερωτηση στο σωστο μερος. Εχω μια μπαντα http://www.myspace.com/outdooraridaia και θελουμε να ανεβασουμε δικο μας site. Αν και απο υπολογιστες ξερω πολλα με domain, site, και τετοια μαυρα μεσανυχτα. εδω θελω και τη βοηθεια σας γιατι απο οτι καταλαβα δεν θελει μονο κατοχυρωση domain αλλα και διαφορα για φιλοξενια η οπως αλιως το λενε. Ειδα καποια πραματακια στο domain24.gr τι χρειαζεται να κανω ρε παιδια? καντε λιγο τη ζωη μου ποιο ευκολη Ευχαριστω
Blondeamon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Καλα εσυ πάλι διαφήμιση της cretaforce θα του εκανες....χαχαχα
giorgos147 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Καλα εσυ πάλι διαφήμιση της cretaforce θα του εκανες....χαχαχα Είσ'αστείος...
drk2276 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 μπορείς να βρεις κάποιον host να ανεβάσεις το site σου χωρίς να πληρώσεις τίποτα.τσέκαρε αυτό . εγώ σε αυτό το ανέβασα εδώ και ένα μήνα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.δεν έχει τύχει να έχω κάποιο πρόβλημα ακόμα.
pOLoS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Καλησπερα κατα αρχην. Ας ελπισω οτι κανω την ερωτηση στο σωστο μερος.Εχω μια μπαντα http://www.myspace.com/outdooraridaia και θελουμε να ανεβασουμε δικο μας site. Αν και απο υπολογιστες ξερω πολλα με domain, site, και τετοια μαυρα μεσανυχτα. εδω θελω και τη βοηθεια σας γιατι απο οτι καταλαβα δεν θελει μονο κατοχυρωση domain αλλα και διαφορα για φιλοξενια η οπως αλιως το λενε. Ειδα καποια πραματακια στο domain24.gr τι χρειαζεται να κανω ρε παιδια? καντε λιγο τη ζωη μου ποιο ευκολη Ευχαριστω θελεις .gr domain ή .com ? μπορείς να βρεις κάποιον host να ανεβάσεις το site σου χωρίς να πληρώσεις τίποτα.τσέκαρε αυτό .εγώ σε αυτό το ανέβασα εδώ και ένα μήνα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.δεν έχει τύχει να έχω κάποιο πρόβλημα ακόμα. χανεις το χρονο σου με την 000webhost , δεν πληρωνουν ποτε τους affiliates
drk2276 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 για το affiliate δεν ξέρω αν όντως δουλεύει.αλλά από θέμα σταθερότητας και ταχύτητας στο σύντομο διάστημα που φιλοξενούν το site μου δεν έχω παράπονο. κάποια άλλα τσάμπα που δοκίμασα δεν ήτανε πάντα προσβάσιμα.
animalcopy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 θελεις .gr domain ή .com ? Δεν εχω προβλημα με το αν το domain θα ειναι .gr .com .eu
giorgos147 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Καλά λόγια ακούω και για την godaddy πάντως.
pOLoS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Καλά λόγια ακούω και για την godaddy πάντως. για hosting αποκλειεται
Password Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Καλημέρα, hosting στο godaddy σε καμια περίπτωση. για domain names είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.