Προς το περιεχόμενο

domain & δημιουργια site

animalcopy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κατα αρχην. Ας ελπισω οτι κανω την ερωτηση στο σωστο μερος.

Εχω μια μπαντα http://www.myspace.com/outdooraridaia και θελουμε να ανεβασουμε δικο μας site. Αν και απο υπολογιστες ξερω πολλα με domain, site, και τετοια μαυρα μεσανυχτα. εδω θελω και τη βοηθεια σας γιατι απο οτι καταλαβα δεν θελει μονο κατοχυρωση domain αλλα και διαφορα για φιλοξενια η οπως αλιως το λενε.

Ειδα καποια πραματακια στο domain24.gr τι χρειαζεται να κανω ρε παιδια? καντε λιγο τη ζωη μου ποιο ευκολη :rolleyes:

Ευχαριστω

Δημοσ.

μπορείς να βρεις κάποιον host να ανεβάσεις το site σου χωρίς να πληρώσεις τίποτα.τσέκαρε αυτό .

εγώ σε αυτό το ανέβασα εδώ και ένα μήνα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.δεν έχει τύχει να έχω κάποιο πρόβλημα ακόμα.

Δημοσ.
Καλησπερα κατα αρχην. Ας ελπισω οτι κανω την ερωτηση στο σωστο μερος.

Εχω μια μπαντα http://www.myspace.com/outdooraridaia και θελουμε να ανεβασουμε δικο μας site. Αν και απο υπολογιστες ξερω πολλα με domain, site, και τετοια μαυρα μεσανυχτα. εδω θελω και τη βοηθεια σας γιατι απο οτι καταλαβα δεν θελει μονο κατοχυρωση domain αλλα και διαφορα για φιλοξενια η οπως αλιως το λενε.

Ειδα καποια πραματακια στο domain24.gr τι χρειαζεται να κανω ρε παιδια? καντε λιγο τη ζωη μου ποιο ευκολη :rolleyes:

Ευχαριστω

θελεις .gr domain ή .com ?

μπορείς να βρεις κάποιον host να ανεβάσεις το site σου χωρίς να πληρώσεις τίποτα.τσέκαρε αυτό .

εγώ σε αυτό το ανέβασα εδώ και ένα μήνα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.δεν έχει τύχει να έχω κάποιο πρόβλημα ακόμα.

χανεις το χρονο σου με την 000webhost , δεν πληρωνουν ποτε τους affiliates

Δημοσ.

για το affiliate δεν ξέρω αν όντως δουλεύει.αλλά από θέμα σταθερότητας και ταχύτητας στο σύντομο διάστημα που φιλοξενούν το site μου δεν έχω παράπονο. κάποια άλλα τσάμπα που δοκίμασα δεν ήτανε πάντα προσβάσιμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...