niki 80 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 μου ήρθε ένα μήνυμα οτι έχω κερδίσει σε μία λοταρία μεσω ιντερνετ. Μου ήρθαν οι αριθμοί που νικάνε, το έψαξα και εγω λίγο σε ένα διαφορα site, και συμφωνούν με αυτους που μου δώσανε. Γνωριζεται κάτι για αυτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 phishing... http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FPhishing&ei=xb7HSc6sB4KpsAbr7oTsCw&usg=AFQjCNEvLIthYRkn8ehFkJKcAGRvYQQoxA&sig2=2JYIBikuvHYvu7OLRf8bCw
portishead Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Eπαιξες εσυ σε καποια λοταρια?Αν οχι τοτε νομιζω ειναι προφανες...
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 niki 80 , άμα δε θες να φτάσεις στο σημείο να κάνεις φορμάτ, ούτε αυτά τα mail ν' ανοίγεις, και κυρίως ούτε στα λινκ που παραθέτουν να κλικάρεις...
tempo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 και εμένα μου ήρθε το ίδιο μάλλον. όπως ήρθε...έφυγεεεεεεεεε................
coolman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Βέβαια θα πρέπει να δώσεις τραπεζικό λογαριασμό, να κάνεις μία κατάθεση για τα διαδικαστικά, μετά "δεν φαντάζεσαι τι γραφειοκρατεία υπάρχει" θα χρειαστούν και άλλα λεφτά κτλ. Παλιό γνωστό παραμύθι.
niki 80 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 παιδια και εγώ τα έσβηνα αλλά με βάλανε σε τρυπάκι να ψάξω. Δεν μου ζητήσανε αριθμο λογαριασμού μόνο όνομα τράπεζας. αριθμό μου έφτιαξαν αυτοι σε τράπεζα στην Ισπανία μου δώσαν κωδικούς για να μπορω να μπώ αλλα θέλουν κάποια χρήματα μέσω WESTERN UNION για να μεταφερθούν τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα. Η λοταρία αυτη υπάρχει λέγεται e-lotto internet promotional draws.
coolman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 αλλα θέλουν κάποια χρήματα μέσω WESTERN UNION για να μεταφερθούν τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα. Πόσα χρήματα;
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 παιδια και εγώ τα έσβηνα αλλά με βάλανε σε τρυπάκι να ψάξω. Δεν μου ζητήσανε αριθμο λογαριασμού μόνο όνομα τράπεζας. αριθμό μου έφτιαξαν αυτοι σε τράπεζα στην Ισπανία μου δώσαν κωδικούς για να μπορω να μπώ αλλα θέλουν κάποια χρήματα μέσω WESTERN UNION για να μεταφερθούν τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα. Η λοταρία αυτη υπάρχει λέγεται e-lotto internet promotional draws. draws = αναλήψεις (so to speak) Ωραία φάση.
alex2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 παιδια και εγώ τα έσβηνα αλλά με βάλανε σε τρυπάκι να ψάξω. Δεν μου ζητήσανε αριθμο λογαριασμού μόνο όνομα τράπεζας. αριθμό μου έφτιαξαν αυτοι σε τράπεζα στην Ισπανία μου δώσαν κωδικούς για να μπορω να μπώ αλλα θέλουν κάποια χρήματα μέσω WESTERN UNION για να μεταφερθούν τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα. Η λοταρία αυτη υπάρχει λέγεται e-lotto internet promotional draws. Αν έχεις κερδίσει τόσα χρήματα σε μία λοταρία που δεν έπαιξες ποτέ, τότε γιατί σου ζητάνε χρήματα και δεν τραβάνε κάποια από τα "κέρδη" σου? Μην ψαρώνεις, αυτά είναι κλασικότατες απάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.