Προς το περιεχόμενο

Κέρδισα e-lottery;

niki 80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ήρθε ένα μήνυμα οτι έχω κερδίσει σε μία λοταρία μεσω ιντερνετ. Μου ήρθαν οι αριθμοί που νικάνε, το έψαξα και εγω λίγο σε ένα διαφορα site, και συμφωνούν με αυτους που μου δώσανε.

Γνωριζεται κάτι για αυτο:shifty:

Δημοσ.

niki 80 , άμα δε θες να φτάσεις στο σημείο να κάνεις φορμάτ, ούτε αυτά τα mail ν' ανοίγεις, και κυρίως ούτε στα λινκ που παραθέτουν να κλικάρεις...

Δημοσ.

Βέβαια θα πρέπει να δώσεις τραπεζικό λογαριασμό, να κάνεις μία κατάθεση για τα διαδικαστικά, μετά "δεν φαντάζεσαι τι γραφειοκρατεία υπάρχει" θα χρειαστούν και άλλα λεφτά κτλ. Παλιό γνωστό παραμύθι.

Δημοσ.

παιδια και εγώ τα έσβηνα αλλά με βάλανε σε τρυπάκι να ψάξω. Δεν μου ζητήσανε αριθμο λογαριασμού μόνο όνομα τράπεζας. αριθμό μου έφτιαξαν αυτοι σε τράπεζα στην Ισπανία μου δώσαν κωδικούς για να μπορω να μπώ αλλα θέλουν κάποια χρήματα μέσω WESTERN UNION για να μεταφερθούν τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα. Η λοταρία αυτη υπάρχει λέγεται e-lotto internet promotional draws.

Δημοσ.
αλλα θέλουν κάποια χρήματα μέσω WESTERN UNION για να μεταφερθούν τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα.
Πόσα χρήματα;
Δημοσ.
παιδια και εγώ τα έσβηνα αλλά με βάλανε σε τρυπάκι να ψάξω. Δεν μου ζητήσανε αριθμο λογαριασμού μόνο όνομα τράπεζας. αριθμό μου έφτιαξαν αυτοι σε τράπεζα στην Ισπανία μου δώσαν κωδικούς για να μπορω να μπώ αλλα θέλουν κάποια χρήματα μέσω WESTERN UNION για να μεταφερθούν τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα. Η λοταρία αυτη υπάρχει λέγεται e-lotto internet promotional draws.

draws = αναλήψεις (so to speak)

Ωραία φάση.

Δημοσ.

Αν έχεις κερδίσει τόσα χρήματα σε μία λοταρία που δεν έπαιξες ποτέ, τότε γιατί σου ζητάνε χρήματα και δεν τραβάνε κάποια από τα "κέρδη" σου?

Μην ψαρώνεις, αυτά είναι κλασικότατες απάτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...