Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ναι, αλλά πρέπει να το έχεις ανοιχτό συνέχεια. Δε σ' ενοχλεί το εξτρά παράθυρο; Γιατί μόνο με ελαχιστοποίηση φεύγει (οπότε σου μένει ελαχιστοποιημένο στο Dock). Όταν πας να το κλείσεις δυστυχώς κλείνει το πρόγραμμα, το μεγαλύτερο ελάττωμα του JDownloader για μένα. Εκτός βέβαια αν του αφιερώσεις ολόκληρο space. Για μένα πάντως, που δε χρησιμοποιώ μονίμως τον JD, είναι πολύ πιο γρήγορο να το κατεβάσω μέσα από τον Safari και μόνο (απλά κάνεις paste στα downloads του). Άσε που μου είναι χρήσιμο και σε Mac άλλων. Να σου πω την αλήθεια, τον έχω συνέχεια minimized. Δεν λέω ότι θα'ταν ωραίο να μπορείς να κλείσεις το παράθυρο (όπως στο Speed Download) αλλά μπροστά στην ευκολία που μου προσφέρει, χαλάλι βρε παιδί μου! Έκανα κι ένα μικρό donation στο development team και τώρα νιώθω μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 δοκίμασα το jdownloader και δεν έχει καμία σχέση με την ευκολία και την απλότητα του speed download προτιμώ να δουλεύω με τo cryptoload σε parralets με winxp#$@# καταρχήν δεν κατεβάζει κάποια αρχεία aborted και κάτι άλλα τέτοια χαζά... δεν μπορώ να του ορίσω εξωτερικό δίσκο για να τα αποθηκεύσει το περιβάλλον είναι σαν windows εφαρμογή... για εμένα speed download με διαφορά το καλύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Όπως το έβαλα το jdownloader έτσι βγήκε, αισχρό μου θύμιζε windows εποχές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 A chacun son gout. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Έχεις δίκιο, δε λειτουργεί, έχω κάνει λάθος. Αυτό το tip αφορά μόνο το να κατεβάζεις βιντεάκια πχ από το youtube, καθώς το "πιάνει" ως activity. Δεν πιάνει λινκς κατά τα φαινόμενα. Sorry for getting your hopes up... Kαι πως κανεις copy το link απο το activity window στο downloads ? π.χ για ενα youtube video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Απλά το επιλέγεις και πατάς Cmd+C. Και μετά δίνεις Cmd+V (δηλαδή Paste) στο παράθυρο "Downloads". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marselus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Υπάρχει και αυτός Get γραμμένος από έλληνα developer. τον χρησιμοποιώ κανά μήνα και είναι πολύ καλός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.