Προς το περιεχόμενο

Download Managers για Mac OS X

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δοκίμασα το Leech πριν από μερικούς μήνες αλλά δεν με ικανοποίησε η ταχύτητα του. Δοκιμάζοντας το ίδιο ακριβώς αρχείο, το Speed Download ήταν πολύ πιο γρήγορο από το Leech.

Υπέθεσα πως το Leech δεν υποστήριζε multiple connections, αλλά κατέβαζε μόνο με ένα connection (ενώ το Speed Download με 10). Ρώτησα στο forum τους αλλά αφού δεν πήρα απάντηση μέσα σε μια εβδομάδα, απλά παράτησα το Leech.

Έχει αλλάξει κάτι από τότε; Πως πάει από ταχύτητα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το leech δεν έχω βρει ακόμα την ευκαιρία να το δοκιμάσω λόγο έλλειψης speed limit το οποίο μου είναι απαραίτητο

όσο για το folx, κατά την γνώμη μου είναι τουλάχιστον καταστροφικό. Εκτός ότι δεν μου άρεσε και μπλα μπλα μπλα, αφού το πέταξα στα σκουπίδια (σημ. το .dmg δεν είχε κάποιο uninstaller μέσα) ανακάλυψα διάφορα σκουπίδια που έχει αφήσει πίσω σε σημεία που δεν έπρεπε. Παρότι έχω αφαιρέσει τα

\Library\Internet Plugins\FolxNetscapePlugIn

~\Library\Internet Plugins\FolxNetscapePlugIn

~\Library\Preferences\com.eltima.Folx.plist

στον safari κάνοντας δεξί κλικ συνεχίζω να βλέπω επιλογή Download All with Folx (!!!!), το οποίο βέβαια δεν κάνει τίποτα.

• Super Moderators
Στο JDownloader πού πάω για να βάλω τους κωδικους για premium account του Rapidshare?

Στο μενού Premium Hoster, επιλέγεις Rapidshare.com > Configuration και στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέγεις την καρτέλα Premium Settings.

speed download πολύ μεγάλη ευκολία αν είχε και αυτή την ιστορία με τα encrypted... πιστεύω κάποιες εφαρμογές αξίζει να τις αγοράσεις κανονικά. το speed download είναι μια από αυτές.

• Super Moderators
speed download πολύ μεγάλη ευκολία αν είχε και αυτή την ιστορία με τα encrypted... πιστεύω κάποιες εφαρμογές αξίζει να τις αγοράσεις κανονικά. το speed download είναι μια από αυτές.

Γύρω στις 15 ημέρες που δουλεύω το JDownloader, ειλικρινά τα μόνα που μου λείπουν από το Speed Download (το οποίο έχω αγοράσει κανονικότατα) είναι:

α. η λειτουργία του Speed Download να "αρπάζει" (grab) τα link που βρίσκονται σε μία σελίδα (όχι, το κόλπο που μου σύστησε ο Manuel δεν δούλεψε δυστυχώς).

β. η πιο προσεγμένη εμφάνιση του Speed Download σε σχέση με τον JDownloader (πιο MacOS εικονίδια). Αλλά, σε αυτόν τον τομέα, δεν περιμένω και πολλά από μία δωρεάν, open-source και γραμμένη σε Java εφαρμογή.

Κατά τα λοιπά, μου αρέσει πολύ ο JDownloader γιατί:

• "Πιάνει" τα encrypted Cryptload αρχεία.
  • Το Clipboard monitor δουλεύει άψογα (εν αντιθέσει, αυτό του Speed Download δεν μου δουλεύει τώρα τελευταία).
  • Με το σχετικό add-on ανοίγει (extract) τα συμπιεσμένα αρχεία, ακόμα κι αυτά που έχουν συμπιεστεί με κωδικό (εννοείται ότι πρέπει του δώσεις τον κωδικό είτε στην αρχή του συγκεκριμένου download είτε να τον έχεις καταχωρήσει στο master password list).
  • Με το ίδιο add-on, ενώνει και τα par αρχεία (έχουν κατάληξη .001, .002 κ.ο.κ.), απαλλάσοντάς με από το να το κάνω εγώ με το Split & Concat (το οποίο έχω επίσης αγοράσει κανονικά).
  • "Πιάνει" και τα βιντεάκια από το youtube και τα μετατρέπει αυτόματα σε mp4 (και όχι μόνο...).
  • Υποστηρίζει πλήρως δεκάδες hosters (όχι μόνο rapidshare) - το Speed Download μου έκανε "νερά" στο megashares ή στο megaupload (δεν θυμάμαι ποιό εκ των δύο...).

Γενικά, αν είχα ανακαλύψει το JDownloader πριν το Speed Download, δεν θα αγόραζα το SD.

Δεν βαριέσαι, να'ναι καλά οι άνθρωποι. :-)

(όχι, το κόλπο που μου σύστησε ο Manuel δεν δούλεψε δυστυχώς)

Για πες μου, τι προβλήματα συνάντησες; Μήπως δεν πιάνει σε μη-direct links;

Video από το youtube ας πούμε, μπορείς να κατεβάσεις, έτσι δεν είναι; Ρωτάω για να τσεκάρω αν κάνεις σωστά τη διαδικασία. :-)

• Super Moderators
Για πες μου, τι προβλήματα συνάντησες; Μήπως δεν πιάνει σε μη-direct links;

Video από το youtube ας πούμε, μπορείς να κατεβάσεις, έτσι δεν είναι; Ρωτάω για να τσεκάρω αν κάνεις σωστά τη διαδικασία. :-)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου. Να σου δώσω ένα απλό παράδειγμα:

1. Ανοίγω μία νέα καρτέλα που περιέχει ένα link. Συγκεκριμένα, ιδού το URL που θα χρησιμοποιήσω. Περιέχει αυτό το direct link.

2. Πάω στο Activity Window (με option + command + A) και ανοίγω τη συγκεκριμένη καρτέλα:

picture1tuh.th.png

Πού είναι το link; Οεο; :-)

Tο ίδιο ισχύει για όσες σελίδες έχω επισκεφτεί: τα download links δεν φαίνονται που-θε-νά.

Καμιά ιδέα; :-)

Έχεις δίκιο, δε λειτουργεί, έχω κάνει λάθος.

Αυτό το tip αφορά μόνο το να κατεβάζεις βιντεάκια πχ από το youtube, καθώς το "πιάνει" ως activity. Δεν πιάνει λινκς κατά τα φαινόμενα.

Sorry for getting your hopes up...

• Super Moderators
Έχεις δίκιο, δε λειτουργεί, έχω κάνει λάθος.

Αυτό το tip αφορά μόνο το να κατεβάζεις βιντεάκια πχ από το youtube, καθώς το "πιάνει" ως activity. Δεν πιάνει λινκς κατά τα φαινόμενα.

Sorry for getting your hopes up...

Γαμώτο, κι έλεγα ότι δεν είχα καταλάβει κάτι εγώ και περίμενα να μου δείξεις τον ορθό δρόμο...

Δεν πειράζει, θα ζήσω και χωρίς αυτό. Άλλωστε open-source πρόγραμμα είναι, κάποιος καλός άθρωπας θα σκεφτεί να προσθέσει τη δυνατότητα κάποια στιγμή... :-)

Παρεμπιπτόντως, ως προς τα βιντεάκια από το youtube δεν χρειάζεται να πας στο Activity Window για να τα κατεβάσεις με το JDownloader. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, εάν έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή Monitor Clipboard, "πιάνει" μόνο του τα links του youtube που θα κάνεις copy.

Είναι πολύ ωραία μαγκιά, γενικά το'χω καταευχαριστηθεί. :-)

Ναι, αλλά πρέπει να το έχεις ανοιχτό συνέχεια. Δε σ' ενοχλεί το εξτρά παράθυρο; Γιατί μόνο με ελαχιστοποίηση φεύγει (οπότε σου μένει ελαχιστοποιημένο στο Dock). Όταν πας να το κλείσεις δυστυχώς κλείνει το πρόγραμμα, το μεγαλύτερο ελάττωμα του JDownloader για μένα.

Εκτός βέβαια αν του αφιερώσεις ολόκληρο space.

Για μένα πάντως, που δε χρησιμοποιώ μονίμως τον JD, είναι πολύ πιο γρήγορο να το κατεβάσω μέσα από τον Safari και μόνο (απλά κάνεις paste στα downloads του). Άσε που μου είναι χρήσιμο και σε Mac άλλων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...