foivos24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σε όλους θέλω να μάθω πώς να περιορίσω την ταχύτητα στο upload / download αντίστοιχα στο modem μου για χρήστες που μοιράζομαι το ιντερνέτ από το ίδιο μόντεμ με μένα . Έχω το μόντεμ πιρελι που είναι ίδιο με το netfaster wireless. Σημειωση : το πώς μπαινω στο μόντεμ με την ip κλπ ξέρω . Από εκεί και μετά δεν το βρήκα. Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 δεν εχει τετοια επιλογη οσο ξερω το pirelli.Μονο το zyxel δινει νομιζω κατι τετοιο.απο εκει και περα μονο qos αν εχει για να δινεις προτεροτητα.αλλιως με προγραμμα στο καθε pc. http://www.netlimiter.com
foivos24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 δεν εχει τετοια επιλογη οσο ξερω το pirelli.Μονο το zyxel δινει νομιζω κατι τετοιο.απο εκει και περα μονο qos αν εχει για να δινεις προτεροτητα.αλλιως με προγραμμα στο καθε pc. http://www.netlimiter.com Τι ειναι αυτο? (QOS)
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 qos = quality of service.απλα δινεις priorities ανα εφαρμογη η ports.
binary_dreamer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 παίξε με το netlimiter σε κάθε υπολογιστή. αλλιώς μπορείς να κάνεις κάτι πιο σύνθετο/ακριβό. να βάλεις ένα server όπου με iptables θα λες πόσο bandwidth θα δίνεις σε κάθε χρήστη.
100 010 00 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 παίξε με το netlimiter σε κάθε υπολογιστή.αλλιώς μπορείς να κάνεις κάτι πιο σύνθετο/ακριβό. να βάλεις ένα server όπου με iptables θα λες πόσο bandwidth θα δίνεις σε κάθε χρήστη. Ενταξει φιλος...... ολα αυτα γινονται οπως και οι διπλες καρτες με routing..... το θεμα ειναι να μπορει να τα κανει ο μεσος χρηστης ο οποιος μπαινει στη διαδικασια να ρωτησει........ με το συμπαθειο κιολας
foivos24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Ενταξει φιλος...... ολα αυτα γινονται οπως και οι διπλες καρτες με routing..... το θεμα ειναι να μπορει να τα κανει ο μεσος χρηστης ο οποιος μπαινει στη διαδικασια να ρωτησει........ με το συμπαθειο κιολας Το 8εμα ειναι οτι δεν με βοη8ισε κανεις μεχι τωρα... με το συμπαθειο! δεν καταλαβαινω τπτ σορρυ. Πειτε πιο αναλυτικα. Ευχαριστω εκ των πτωτερων
100 010 00 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 η εχεις router με QoS ip adrress οπως ειπε ο πουλινακος που οριζεις ποια ip θες να περιορισεις και ποσο........... ή βρισκεις ενα προγραμμα που λεγεται netlimiter pro και το εγκαθιστας σε καθε μηχανημα που θες να περιορισεις και το ψαχνεις....... ειναι αρκετα ευκολο
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ayta einai ta ευκολα.ολα τα αλλα ειναι πολυ περιπλοκα για να δινουν και δεν νομιζω να βρεις βοηθεια ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.