Προς το περιεχόμενο

Περιορισμός ταχύτητας

foivos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θέλω να μάθω πώς να περιορίσω την ταχύτητα στο upload / download αντίστοιχα στο modem μου για χρήστες που μοιράζομαι το ιντερνέτ από το ίδιο μόντεμ με μένα . Έχω το μόντεμ πιρελι που είναι ίδιο με το netfaster wireless.

Σημειωση : το πώς μπαινω στο μόντεμ με την ip κλπ ξέρω . Από εκεί και μετά δεν το βρήκα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

δεν εχει τετοια επιλογη οσο ξερω το pirelli.Μονο το zyxel δινει νομιζω κατι τετοιο.απο εκει και περα μονο qos αν εχει για να δινεις προτεροτητα.αλλιως με προγραμμα στο καθε pc. http://www.netlimiter.com

Δημοσ.
δεν εχει τετοια επιλογη οσο ξερω το pirelli.Μονο το zyxel δινει νομιζω κατι τετοιο.απο εκει και περα μονο qos αν εχει για να δινεις προτεροτητα.αλλιως με προγραμμα στο καθε pc. http://www.netlimiter.com

Τι ειναι αυτο? (QOS)

Δημοσ.

παίξε με το netlimiter σε κάθε υπολογιστή.

αλλιώς μπορείς να κάνεις κάτι πιο σύνθετο/ακριβό.

να βάλεις ένα server όπου με iptables θα λες πόσο bandwidth θα δίνεις σε κάθε χρήστη.

Δημοσ.
παίξε με το netlimiter σε κάθε υπολογιστή.

αλλιώς μπορείς να κάνεις κάτι πιο σύνθετο/ακριβό.

να βάλεις ένα server όπου με iptables θα λες πόσο bandwidth θα δίνεις σε κάθε χρήστη.

Ενταξει φιλος...... ολα αυτα γινονται οπως και οι διπλες καρτες με routing..... το θεμα ειναι να μπορει να τα κανει ο μεσος χρηστης ο οποιος μπαινει στη διαδικασια να ρωτησει........ με το συμπαθειο κιολας ;)

Δημοσ.
Ενταξει φιλος...... ολα αυτα γινονται οπως και οι διπλες καρτες με routing..... το θεμα ειναι να μπορει να τα κανει ο μεσος χρηστης ο οποιος μπαινει στη διαδικασια να ρωτησει........ με το συμπαθειο κιολας ;)

Το 8εμα ειναι οτι δεν με βοη8ισε κανεις μεχι τωρα... με το συμπαθειο! :devil:

δεν καταλαβαινω τπτ σορρυ. Πειτε πιο αναλυτικα. Ευχαριστω εκ των πτωτερων

Δημοσ.

η εχεις router με QoS ip adrress οπως ειπε ο πουλινακος που οριζεις ποια ip θες να περιορισεις και ποσο........... ή βρισκεις ενα προγραμμα που λεγεται netlimiter pro και το εγκαθιστας σε καθε μηχανημα που θες να περιορισεις και το ψαχνεις....... ειναι αρκετα ευκολο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...