Προς το περιεχόμενο

Family Guy vs Simpsons vs South Park vs ότι άλλο θέλετε

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Θα έβαζα και το robot chicken στν εξίσωση.. αλλα ξεφεύγει κάπως.

Καλό το Robot Chicken, άρχισα να το βλέπω πρόσφατα.

Δημοσ.

Ψηφίζω FAMILY GUY διότι είναι το μοναδικό έργο, σειρά, οτιδήποτε το οποίο με έχει κάνει να γελάσω τόσο πολύ. Όλα του τέλεια. Με τις υπερβολές του με τους υπέροχους χαρακτήρες του με τα όλα του.

Απλά Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο.

Εννοείτε ότι έχει κλέψει στοιχεία από τον προγόνο του Simpsons αλλά πιστεύω ότι οι χαρακτήρες του family guy έδωσαν μια νέα προοπτική και πολλές νέες σεναριακές ιδέες που πραγματικά απογειώνουν και πάνε σε άλλο επίπεδο την σειρά αυτή σε σχέση με τις άλλες.

Δημοσ.

και εγώ Family Guy θα ψηφίσω... Για να μην επαναλαμβανόμαστε, συμφωνώ απολύτως με τον κ. klainmaingr

Δημοσ.

Παιδια sorry αλλα το Family guy πιστευω πως εχει κανει τεραστια κοιλια.Οι τελευταιες 2 σεζον ειναι απαραδεκτες.Ομως το American Dad πιστευω πως ειναι πολυ καλυτερο και απορω δηλαδη πως αυτοι που βλεπουν Family guy ή δεν το εχουν καν ακουστα το American Dad ή δεν το βλεπουν καθολου.Πραγματικα αξιζει.Τωρα εγω θα ψηφισω South Park επειδη εχω δει ολες τισ σεζον(ενω simpsons δεν θυμαμαι μεχρι ποια εχω δει,εχουν βγει και ενα σωρο) και αν εξαιρεσεις νομιζω την ενατη και δεκατη σεζον που ηταν gtp ολες οι υπολοιπες ειναι πολυ καλες.Δαγκωτο South Park!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...