Προς το περιεχόμενο

wifi στο iphone

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να μπω στο κλειδωμενο δικτυο του γειτονα. Οτι κ να βαλω σαν κωδικο 5ψηφιο 13ψηφιο μπαινει... Κ οι σελιδες ανοιγουν. Εχω το 3g στο off. Τι συμβαινει?

Δημοσ.

Δεν μπαινεις με 3G αλλα με απλο δικτυο (οταν κλεινεις το 3G δεν κοβεις την συνδεση σου με το δικτυο)...πηγαινε στις ρυθμισεις και δες ποσο ιντερνετ σου εχει "γραψει".

Δημοσ.

Δε σε πιανω ακριβως.μπορεις να εξηγησεις λιγο? Κλεινω και wifi και 3g και παλι μπαινει. Μου εδειξε για ενα σιτε 200 kb περιπου. Δεν εχω καταλαβει τι παιζει.! Ευχαριστω

Δημοσ.
Δε σε πιανω ακριβως.μπορεις να εξηγησεις λιγο? Κλεινω και wifi και 3g και παλι μπαινει. Μου εδειξε για ενα σιτε 200 kb περιπου. Δεν εχω καταλαβει τι παιζει.! Ευχαριστω

Λοιπον ακου να δεις.

Οταν εσυ κλεινεις το 3G δεν σταματας το κινητο σου απο το να μπει στο ιντερνετ.Αυτο που κανεις ειναι να μπαινεις στο ιντερνετ χωρις ομως να εκμεταλλευεσαι την γρηγορη

ταχυτητα του 3G δικτυου.

Aκομα πιο απλα με ενα παραδειγμα.

Με το 3G ενεργοποιημενο μπαινεις στο ιντερνετ με ταχυτητα ομοια με μιας dsl γραμμης

Με το 3G κλειστο μπαινεις στο ιντερνετ με ταχυτητα ομοια με μιας pstn γραμμης (ουτε καν isdn :P )

Δημοσ.

Σωστά. Το iPhone 3G, σου επιτρέπει να απενεργοποιήσεις το WiFi και το 3G αλλά όχι το EDGE (*)

Αν έχεις κάνει Jailbreak το iPhone σου μπορείς να βάλεις το πρόγραμμα BossPrefs ή το SBSettings. Αυτά σου δίνουν τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις και το EDGE έτσι ώστε να μην μπορεί να συνδέεται καθόλου στο internet μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

(*) Το EDGE είναι πιο αργό από το 3G. Είναι ας πούμε 2.5G. Το EDGE είναι συμβατό με το GPRS που πιάνει ταχύτητες περίπου σαν modem 56k. Έτσι στην Ελλάδα το EDGE δουλεύει ως GPRS.

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα τελικά δεν έχει λυθεί ακόμα;

Αν βάλεις το κινητό σε flight mode και μετά πάλι σε non flight mode, μήπως σταματήσει να μεταφέρει δεδομένα χωρίς την άδειά μας;

Δημοσ.

Οταν μπαινω με αυτην την αργη χρεωνομαι παλι κανονικα οπως με 3g? Για να υπολογισω τα ελευθερα mb. Επισης αυτο με το wifi που μπαινει με οτι κωδικο βαλω πως εξηγειται?

Δημοσ.
Οταν μπαινω με αυτην την αργη χρεωνομαι παλι κανονικα οπως με 3g? Για να υπολογισω τα ελευθερα mb. Επισης αυτο με το wifi που μπαινει με οτι κωδικο βαλω πως εξηγειται?

Ναι, χρεώνεται όπως το 3G. Είσαι σίγουρος πως μπαίνεις με το WiFi? Μήπως κατεβάζει μέσω GPRS και εσύ νομίζεις πως κατεβάζει μέσω WiFi?

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει. Ανοιγοντας σιτε εχει το κυκλακι πανω αριστερα. Δε δειχνει τις σκαλες του wifi. Το εδειξε μια φορα μονο.Στη συνδεση δειχνει μονο ip κ το απο κατω. Τα υπολοιπα δεν εχουν τιμες. Στα σετινγκς δειχνει τρεις γραμμες και" ν" . Σαν να εχω μπει

Δημοσ.

To E δείχνει το Edge.

26050306.jpg

Το κυκλάκι δείχνει Gprs σύνδεση. Φίλε χρεώνεσαι κανονικά και άμα δεν έχεις ειδικό πρόγραμμα δεδομένων με τον πάροχό σου, πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου!!!!!

Για να συνδέεσαι με wifi πρέπει να έχεις την ακόλουθη ένδειξη

19822514.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...