d3m0n Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Γιατι. Που το ξερεις. Μπορει η μια να πει. Ειμαι η νουμερο 1 σε σειρα. Οχι εγω ειμαι. Οχι εγω ειμαι. Μα εγω ειμαι και τελικα να μην γινει τπτ. Ο επεξεργαστης θα βρηζει για το πηξημο και οι μνημες απο το γεμισμα θα κοντευουν να πεσουν κατω. Ασε που ο δισκος θα λουφαρει αφου θα τα εχει ριξει ολα στο Chipset!(εδω γελαμε ή βαραμε!) Ελεος ρε Αγγελε που τα σκεφτεσαι αυτα??
Vatos_locos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Οι διαφορες στην αποδοση ειναι μικρες απ'οτι ειδα σε reviews (περιπου 10-15% νομιζω). Αλλα το ειπα επειδη ο starter και ο φιλος του μιλουσαν στα αρχικα ποστ για crossfire, SLI, δυο καρτες κτλ. Μετα ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει κατι τετοιο. Την Avenger ο Vatos δεν την εχει? Αυτη η πατεντα δουλευει σωστα σε σχεση με ενα Χ48? ναι μια χαρά παίζει έχει το plx που έχουν οι 3870x2/4870x2 που ενώνει τους πυρήνες μεταξύ τους στην ουσία έχουν βάλει τα 16+16 lane για τις 2 pci e από το plx και τα υπόλοιπα lane για τις άλλες pci x τα έχει το southbridge το θέμα είναι οτι τελικά δεν θα βγει στην αγορά οπότε.... οι 4-5 που υπάρχουν αυτές θα μείνουν κιόλας Ήμουν σίγουρος... Να μη πως πως έχει παίξει και συννενόηση πίσω από την πλάτη μου. Τίποτα δεν έχει παίξει αμέσως εσύ συνωμοσίες κλπ απλά είναι ενημερωμένος καιρό Νταξ, δεν έχει βγει, την ανέφερα σαν παράδειγμα που αποδεικνύει πως (με μικρή μόντα) το P45 μπορεί να παίξει 16χ16. στην ουσία με την ίδια μόντα μπορούν όλα τα Intel Cf-able chipset να παίξουν 16-16 αλλά υπάρχει μια πολύ λογική εξήγηση γιατί δεν έγινε ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.