Προς το περιεχόμενο

Asus P5Q-E:-)

FallenAngelGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατι. Που το ξερεις. Μπορει η μια να πει. Ειμαι η νουμερο 1 σε σειρα. Οχι εγω ειμαι. Οχι εγω ειμαι. Μα εγω ειμαι και τελικα να μην γινει τπτ. Ο επεξεργαστης θα βρηζει για το πηξημο και οι μνημες απο το γεμισμα θα κοντευουν να πεσουν κατω. Ασε που ο δισκος θα λουφαρει αφου θα τα εχει ριξει ολα στο Chipset!(εδω γελαμε ή βαραμε!)

Ελεος ρε Αγγελε που τα σκεφτεσαι αυτα??:P

Δημοσ.
Οι διαφορες στην αποδοση ειναι μικρες απ'οτι ειδα σε reviews (περιπου 10-15% νομιζω). Αλλα το ειπα επειδη ο starter και ο φιλος του μιλουσαν στα αρχικα ποστ για crossfire, SLI, δυο καρτες κτλ. Μετα ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει κατι τετοιο.

Την Avenger ο Vatos δεν την εχει? Αυτη η πατεντα δουλευει σωστα σε σχεση με ενα Χ48?

ναι μια χαρά παίζει

έχει το plx που έχουν οι 3870x2/4870x2 που ενώνει τους πυρήνες μεταξύ τους στην ουσία έχουν βάλει τα 16+16 lane για τις 2 pci e από το plx και τα υπόλοιπα lane για τις άλλες pci x τα έχει το southbridge

το θέμα είναι οτι τελικά δεν θα βγει στην αγορά οπότε.... οι 4-5 που υπάρχουν αυτές θα μείνουν κιόλας

Ήμουν σίγουρος... Να μη πως πως έχει παίξει και συννενόηση πίσω από την πλάτη μου. :P

Τίποτα δεν έχει παίξει αμέσως εσύ συνωμοσίες κλπ απλά είναι ενημερωμένος καιρό :P

Νταξ, δεν έχει βγει, την ανέφερα σαν παράδειγμα που αποδεικνύει πως (με μικρή μόντα) το P45 μπορεί να παίξει 16χ16.

στην ουσία με την ίδια μόντα μπορούν όλα τα Intel Cf-able chipset να παίξουν 16-16 αλλά υπάρχει μια πολύ λογική εξήγηση γιατί δεν έγινε ποτέ :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...