BonJovi1000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 με τα mandriva τα κατάφερα και το άνοιξα και τωρα? αν κανεις την διαδικασια που ανεφερα απο το Live madriva αντι για sudo γραψε πρωτα su και εκτελεσε τα αλλα βηματα δηλαδη su [enter] και παρακατω grub [enter] μετα ειναι ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δεν έβαλα τις εντολές αλλά έχω και τα 2 λειτουργικά επάνω τελικά δεν με βόλεβουν και πολύ τα mandriva ούτυε το Χ δεν έχει για να κλείνουν τα παράθυρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δεν έβαλα τις εντολές αλλά έχω και τα 2 λειτουργικά επάνω τελικά δεν με βόλεβουν και πολύ τα mandriva ούτυε το Χ δεν έχει για να κλείνουν τα παράθυρα οχι!πηγαινε στις ρυθμισεις εμφανισης και αλλαξε το στυλ των παραθυρων αυτο ηταν ενα bug στο 4.1.2 kde η 4.1.3 δεν θυμαμαι με το συγκεκριμενο θεμα! παντως δεν καταλαβα εκανες ανακτηση του grub?πως μπηκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το άνοιξα και πάτησα f12! Μου φαίνονται πιο δύσκολα από τα ubuntu ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ---------- Πως γίνεται να κάνω default τα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Υπάρχει τρόπος και με κονσόλα και με το QGRUBEditor ή KGRUBEditor (από το package manager της διανομής σου)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το άνοιξα και πάτησα f12! Μου φαίνονται πιο δύσκολα από τα ubuntu Πιο εύκολη μου φάνηκε εμένα η mandriva... Πως γίνεται να κάνω default τα windows? Νομίζω στο κεντρικό control center της mandriva έχει ρύθμιση και για τον bootloader. Θα βρεις την καταχώτηση για τα windows, θα κάνεις επεξεργασία και θα τικάρεις το default (αν και δεν ορκίζομαι ότι υπάρχει αυτή η επιλογή ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 εννοεις να ξεκινανε τα παραθυρα μετα τον αρχικο χρονο timeout? απλα επεξεργαζεσαι το αρχειο /boot/grub/menu.lst και βαζεις πρωτο το win και μετα τα αλλα!οπως ειναι cut paste δηλαδη >su >kwrite /boot/grub/menu.lst Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Έβαλα ubuntu και τον QGRUBEditor και όλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.