sergyma Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Για αρχή θέλω να φτιάξω το λάπτοπ ώστε να έχω και xp μέσα!!!Και κάτι άλλο ξέρεις αν τα mandriva έχουν μέσα driver για wireless, γιατί με ubuntu είχα θέμα με το livecd της one μπορεις να διαμορφωσεις τον HD γυρω στα 15 gb σε ntfs για τα xp 10 gb σε ext3 για την mandriva 3 gb swap και το υπολοιπο σε ntfs για data πρεπεινα εγκαταστησεις πρωτα τα windows xp και μετα το linux το wireless ειναι πονεμενη ιστορια στον δικο μου ενω βλεπει την καρτα δεν βρισκω κανενα τροπο να εργοποιησω το κουμπι του wireless και ετσι δεν εχω ασυρματο ελπιζω η καινουργια εκδοση mandriva 2009.1(spring) που θα ειναι ετοιμη σε ενα μηνα http://wiki.mandriva.com/en/2009.1_Development με τον πυρηνα 2.6.29 να λυσει το προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 @sergyma Δεν μου λες και εσυ τι τσιπακι εχεις στο ασυρματο μηπως και βγαλω ακρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 @sergymaΔεν μου λες και εσυ τι τσιπακι εχεις στο ασυρματο μηπως και βγαλω ακρη? lspci 02:05.0 Network controller: Intersil Corporation Prism 2.5 Wavelan chipset (rev 01) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Κtorrent βλεπω!πως την βγαζεις με τους ιδιωτικους τρακερς?χε χε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μόλις έβαλα το livecd ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:06 ---------- ΓΙατί τα παράθυρα επάνω δεν έχουν το κουμπί για κλείσιμο? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:14 ---------- Πήγα στο παρτίσιον και έφτιαξα κάποια διαμερίσματα και πάτησα την επιλογή format αλλά δεν ξέρω αν έκανα σωστά!Μετά κόλλησαν τα mandriva και πάτησα το κουμπί να κλείσει και όταν τα άνοιξα έλεγε grub loading error 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μόλις έβαλα το livecd ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:06 ---------- ΓΙατί τα παράθυρα επάνω δεν έχουν το κουμπί για κλείσιμο? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:14 ---------- Πήγα στο παρτίσιον και έφτιαξα κάποια διαμερίσματα και πάτησα την επιλογή format αλλά δεν ξέρω αν έκανα σωστά!Μετά κόλλησαν τα mandriva και πάτησα το κουμπί να κλείσει και όταν τα άνοιξα έλεγε grub loading error 17 δεν εβαλες σωστα τον mbr διαλεξε να τον βαλεις εκει που λεει πρωτος τομεας απο τον δισκο της εγκαταστασης η κατι τετοιο http://www.linuxologos.gr/mandriva-2008-screenshots δες λιγο αυτο και αργοτερα http://www.linuxformat.gr/?q=forum/mandriva-2009-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 δεν εβαλες σωστα τον mbrδιαλεξε να τον βαλεις εκει που λεει πρωτος τομεας απο τον δισκο της εγκαταστασης η κατι τετοιο http://www.linuxologos.gr/mandriva-2008-screenshots δες λιγο αυτο και αργοτερα http://www.linuxformat.gr/?q=forum/mandriva-2009-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82 Σε ποιο μου απαντάς?Αν και τώρα ότι cd και να βάλω να τρέξει μου λέει grub loading 17 error και δεν κάνει boot ούτε από ubuntu ούτε από mandriva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 οχι για το κουμπι των παραθυρων που δεν καταλαβα τι ειναι για το error λοιπον καταρχην εχεις ενα σκληρο? πως ειναι διαμορφωμενος? λοιπον τρεξε το live cd και κανε τα εξης >sudo grub θα δεις αυτο grub> >find /boot/grub/stage1 θα δεις κατι τετοιο hd(0,0) hd(0,2) θυμισου που εβαλες το madriva και >root (hd0,2) αν εκει ειναι το mandriva και τελος >setup (hd0) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Έχω έναν σκληρό και έκανα χθες ένα ntfs,ένα ext3, ένα swap! Τώρα δεν ανοίγει καν το livecd Εννοώ τα κουμπιά για να κλείνουν τα παράθυρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Έχω έναν σκληρό και έκανα χθες ένα ntfs,ένα ext3, ένα swap! Τώρα δεν ανοίγει καν το livecd Εννοώ τα κουμπιά για να κλείνουν τα παράθυρα αυτο με τα κουμπια πρωτη φορα το ακουω αλλα αν το ειδες στο λαιβ μη σε νοιαζει μου θυμιζει κατι απο κολημα σε metacity compiz etc γενικα πρωτη φορα γινονται ολα αυτα! βαλε το Live cd UBUntu! δεν το ξεκιναει? τι κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Το έχω προσπαθήσει και με το ubuntu και το mandriva και τα xp και γράφει το error 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 μα δεν αλλαξες να κανει εκκινηση απο το cd γιαυτο δεν καταλαβα ξεκινα το συστημα σου απο το Live cd του ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Με κανένα δεν ξεκινάει και έχω first boot cd driver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 δεν γινονται αυτα κατεβασε αυτο καψε το σε cd και ξεκινα το http://www.supergrubdisk.org/ δεν διαβαζει το cd γιαυτο σου βγαζει grub error 17(προσπαθει να μπει σε σκληρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 με τα mandriva τα κατάφερα και το άνοιξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.