vasilis123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 γειας σας θα ηθελα για μια ακομη φορα την βοηθεια σας.ενασ γνοσστος μου, μου ζητησε να του βρω καποιο προγραμμα για την διμηουργει ετικετων για κρασια.αν καταλαβα καλα απο οτι μου ειπεθελει καποιο προγραμμα που να μπορει να βαλει το σχεδειο και να γραψει με αυτον τον 'περιεργο'τροπο που γραφουν πανω στις ετικετεσ των κρασιων.. μπορει να βοηθησει καποιος??? ευχαριστωω!!!!!!
Iron_man21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 προσπάθησε να φτιάξεις την ετικέτα αμα μπορείς με αυτό το πρόγραμμα : http://download.cnet.com/Barcode-Maker/3000-2316_4-45346.html?tag=mncol και μετα εκτυπωσε το σε ειδικό χαρτι ή αλλιώς σε κανονικό χαρτί και κολλησέ το!:-D:-D
vasilis123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 αυτο εχει τιποτα περιεργα σχεδιακια και γραμματα που εχουν πανω οι ετικετες?? ευχαριστω για τη βοηθεια
Iron_man21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 απλός εκει που σου λέει να γράψεις όνομα εσυ θα γράψεις το π.χ το όνομα του κρασιού........ το πρόγραμμα δεν το έχω χρησιμοποιησει απλος το είδα τυχαία και είπα να το αναφέρω.
vasilis123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 δεν θαλω μονο να γρεφει το ονομα αλλα να ειναι οπως τισ αλλες ετικετεσ διακοσμιμενο .sorry αλλα το προγραμμα δεν προοριζετε για διλη μου χρηση, μου το ζητησαν για αυτο δεν θελω να τους παω κατι ασχετο
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως όσους έχω δει σε corel και photoshop κάνουν τις ετικέτες τους.
g_georgop Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Κ εγώ συμφωνώ με τον alexzzz. Όπως και να το κάνουμε, πρόκειται για δουλειά επαγγελματια...Η βέλτιστη λύση θεωρώ πως είναι το Corel. Απλά για κάποιον που δεν το γνωρίζει θα του φανεί βουνό...! Πρότεινε του το ανεπιφύλακτα.Τώρα το αν θα το καταφέρει,δικό του θέμα!
parsifal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Λογικά, με συνδυασμό vector (κυρίως) και bitmap προγράμματων γραφικών, αντίστοιχων με αυτά που αναφέρει ο alexzzz θα γίνεται η δουλειά. Λίγο χλωμό το κόβω να υπάρχει εξειδικευμένο πρόγραμμα για δημιουργία ετικέτας από φιάλη. Αλλά δεν το αποκλείω κιόλας, ποτέ δεν ξέρεις!
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Βασικά είπα corel και όχι οποιοδήποτε vector πρόγραμμα γιατί σίγουρα θα πάει για τύπωση είτε σε ψηφιακό είτε σε offset...
elvisjedi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 πρεπει επιτελους να καταλαβει ο κοσμος οτι δεν υπαρχει το "μαγικο" προγραμα που κανει αυτοματα ολες τις δουλειες που θελουμε. υπαρχουνε επαγγελματιες για αυτον τον σκοπο που ξερουν και ποιο προγραμα να χρησιμοποιησουν (κατι το οποιο εχει ελαχιστη σημασια) αλλα το κυριοτερο πως να αξιοποιησουν τα διαφορα στοιχεια τυπογραφικα ή εικονογραφικα σε μια ετικετα ή οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη που εχει να κανει με το design. γιατι μπορει ο καθενας κουτσα στραβα να σχεδιασει κατι αλλα δεν σημαινει οτι ειναι σωστο, και εγω μπορω να σχεδιασω ενα σπιτι αυτο δεν σημαινει οτι αυτο το σπιτι μπορει να κατασκευαστει και ποσο μαλον οτι μπορει να σταθει ορθιο. γιάυτο τον λογο υπαρχουν επαγγελματιες για καθε δουλεια και επειδη καποιος εχει υπολογιστη δεν σημαινει οτι μπορει να κανει οποιαδηποτε δουλεια γινεται στον υπολογιστη. ο υπολογιστης ειναι εργαλειο αλλα οπως μια ματσολα δεν σε κανει λαμαρινα ετσι και ενα pc δεν σε κανει γραφιστα ή αρχιτεκτονα ή web designer κτλ επισης το corel τεινει να εξαφανιστει απο την αγορα αφου ολο και περισοτερα γραφεια και επαγγελματιες χρησιμοποιουν το illustrator το οποιο ειναι κατα πολυ ανωτερο και με πολυ λιγοτερα bugs (το οτι θα παει οφσετ και πρεπει να ειναι κορελ δεν το επιασα και φυσικα δεν ισχυει ο μονος κανονας για την οφσετ ειναι να ειναι cmyk σε καλη αναλυση 300+ καντο και στην ζωγραφικη αμα θες, γυρνα το σε cmyk και θα τυπωθει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.