accipio Δημοσ. 19 Απριλίου 2002 Δημοσ. 19 Απριλίου 2002 Προσπαθώ εδώ και λίγες μέρες να μπω σε ένα site αλλά δεν μπορώ. Στην πρώτη σελίδα υπάρχει ένα πλήκτρο Enter, αλλά όσο και να το πατήσω δεν γίνεται τίποτα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Φταίει κάποια ρύθμιση του IE (έχω τον IE6gr). Στην πρώτη σελίδα επίσης υπάρχει μια παραπομπή για download του shockwave player. Όσο κι αν προσπάθησα όμως, δεν κατάφερα να τον κατεβάσω, μήπως έτσι λυθεί το πρόβλημα. Υποψιάζομαι ότι κάτι έχει να κάνει με java, αλλά δεν ξέρω πολλά πράγματα απ' αυτά. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και τι να κάνω; Η διεύθυνση του site είναι www.tzibres.com (μην εκληφθεί ως διαφήμιση... αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα) και σχετίζεται με τη φωτογραφία. Επίσης να πω ότι χρησιμοποιώ το zonealarm 3 και έχω βγάλει όλες τις "προστασίες" για το εν λόγω site και ακόμη το έχω απενεργοποιήσει εντελώς το firewall, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
mentor Δημοσ. 19 Απριλίου 2002 Δημοσ. 19 Απριλίου 2002 Πήγαινε από τα φάιλς της Ινσόμνια: http://www.insomnia.gr/files/9.html και κατέβασε τον Macromedia flash player. Αφού το κάνεις αυτό πήγαινε ύστερα στο σάιτ που αναφέρεις και περίμενε να φορτώσει η φλας σελίδα. Σε μένα ανοίγει κανονικά.
accipio Δημοσ. 20 Απριλίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2002 Εγκατέστησα και τον Flash player και τον Shockwave player, πείραξα λίγο και τις ρυθμίσεις του ΙΕ, αλλά τίποτα δεν έγινε. Θα μείνω με το παράπονο...
Giambas Δημοσ. 20 Απριλίου 2002 Δημοσ. 20 Απριλίου 2002 Kai emena kanonika tin anoigei kai einai kai poli kali malista. kai den exo egatastisi kai to flash.Mipos exei kapio allo problima??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.