Obiwan88 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 γεια σας. παιδια. σας παρακαλω βοηθστε με, ειναι πολυ σημαντικο. εχω στ σκληρο μου 4-5 βιντεο τα οποια ειναι μορφης mpeg. θελω να τα καψω σε dvd και να παιζουν στ dvd player της TV μου. πως στ κομματια θα το καταφερω??? plz πειτε μου.. με nero 8 προσπαθησα κ ειναι αδυνατον γμτ. δν εχει επιλογη για να μετατρεπει τα αρχεια μου σε μορφη dvd και να τα καiει. δοκιμασα ενα avs converter. πατω "TO DVD" γ να μου μετατρεψει το βιντεο μου (mpeg) σε DVD μορφη, κ στ τελος μου ζηταει να βαλω μεσα ενα dvd για να κανει την εγγραφη. ε το βαζω, κ μου πεταει μνμ "plz inseert a cd to create a vcd disc" (ή κατι παρομοιο).. καλα ρε πλακα με κανουν????:mad: "ΤΟ DVD" πατησα, τν τρελα μου, τι VCD μου λεει??? plz, ας μου πει καποιος τι προγραμμα θα χρησιμοπ, πως θα γινει το καψιμο, κ γνκα, ολες τις λεπτομερεις, οσο γελοιες/ασημαντες κ αν σας φαινονται. γ μενα, θα ναι συμαντικες γτ δν εχω ξαναασχοληθει μ αυτο το κομματι. :cry: ευχαριστω.... πολυ...
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Με ποιο πρόγραμμα: μετατρέπω AVI/DivX/MP4/MKV σε DVD; Και σε παρακαλώ να γράφεις με κανονική γραφή, όχι στη γλώσσα των SMS (στ, δν, γ, κ, μνμ, τν, χρησιμοπ, γνκ, γ, γτ, μ), γιατί θα αρχίσω να διαγράφω μηνύματα. Το forum δεν έχει όριο 160 χαρακτήρες/post...
Obiwan88 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ευχαριστω πολυ.. ομως με αυτα εδω τα προγραμματα γινεται να μετατρεψω mpeg σε dvd? γιατι μονο για avi νομιζω μιλαει ως επι το πλειστον. πχ. εχω το "super" εγω (βεβαια ποτε δεν το δουλεψα). ε, αν το εγκαταστησω, θα μπορω να κανω την δουλεια μου (mpeg ->DVD)? ξερει κανεις?
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ο τίτλος "AVI/DivX/MP4/MKV" είναι ενδεικτικός, έχει την έννοια «διαφόρων ειδών αρχεία video». Τα περισσότερα προγράμματα της λίστας δέχονται ως input αρχεία MPEG.
gpapai Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ConvertXtoDVD με τις ανάλογες ρυθμίσεις για καλύτερη ποιότητα
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Τα αρχεία mpg, συνήθως παίζουν όπως είναι σε dvd. Αρκεί να τα γράψεις με το nero ή όποιο πρόγραμμα εγγραφής έχεις σε ένα απλό data cd/dvd. Δεν χρειάζονται μετατροπή. Μόνο αν είναι τόσο περίεργο το δικό σου dvd player και δεν τα παίζει κάν' τα μετατροπή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.