BRAXOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 κατ αρχην συγνωμη που δεν εψαξα για το αν υπαρχει θεμα! Τελικα μου δουλεψε η βοηθεια απο τον despotas . Ρε τι παιχνιδαρα ειχα προσπερασει! καλιο αργα παρα ποτε! 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Ξέρω πως αναφέρομαι σε παιχνίδι του 2012 αλλά όποιος ενδιαφέρεται έχουμε κάνει γκρουπάκι στο steam και μαζευόμαστε να παίζουμε multiplayer και να μαζέψουμε και τα achievements του παιχνιδιού. Όποιος ψήνεται ας το πει. Υ.Γ, Πολύ καλό παιχνίδι !!!!!!!!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Max Payne 3 just got a 20GB HD Texture Pack that overhauls all textures on all levels 3
Psyber Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου On 16/10/2020 at 00:58, Voziniotis-3 said: Ξέρω πως αναφέρομαι σε παιχνίδι του 2012 αλλά όποιος ενδιαφέρεται έχουμε κάνει γκρουπάκι στο steam και μαζευόμαστε να παίζουμε multiplayer και να μαζέψουμε και τα achievements του παιχνιδιού. Όποιος ψήνεται ας το πει. Υ.Γ, Πολύ καλό παιχνίδι !!!!!!!!! Αν και 4 χρόνια μετά... ενδιαφέρομαι εγώ.
GreekMonkey Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 22 ώρες πριν, Psyber είπε Αν και 4 χρόνια μετά... ενδιαφέρομαι εγώ. Ψάξε στην κοινότητα του steam, θα έχουν δημιουργηθεί καινούργια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα