Προς το περιεχόμενο

Max Payne 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απ'ότι λέει πρέπει να γραφτείς στο online Social Club, για να παίξει.

Κάπου πρέπει να έχει κάποιο κουμπί στο menu, για να σε πάει αυτόματα στην online σελιδα του Social CLub, για να γραφτείς εκεί.

Αλλιως πήγαινε στο site του Max Payne, και βρες το απο εκεί.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απ'ότι λέει πρέπει να γραφτείς στο online Social Club, για να παίξει.

Κάπου πρέπει να έχει κάποιο κουμπί στο menu, για να σε πάει αυτόματα στην online σελιδα του Social CLub, για να γραφτείς εκεί.

Αλλιως πήγαινε στο site του Max Payne, και βρες το απο εκεί.

Δε μπορω να καταλαβω την αναπηρια που δέρνει τους καινουριους κατασκευαστες παιχνιδιων, οι οποιοι για να παιξεις ενα παιχνιδι το εχουν κανει μαθηματικό προβλημα, πρεπει να φτιαξεις ενα σωρο λογαριασμους για να παιξεις ενα ***παιχνιδο και μαλιστα offline.

Εβαζες παλια το pass του παιχνιδιου και τελειωνες, τι *** ειναι αυτες  τωρα να θελει το maxpayne να φτιαξω 2 λογαριασμους για να παιξω.

Ναι, είναι λίγο άκυρο αυτό με το Max Payne.... δηλαδή είναι άκυροι αυτοί που πηραν τις αποφάσεις για να γίνει έτσι. (πιθανόν να μην είναι στο χέρι των developers αυτό)

Πάντως κατά τ'άλλα το παιχνίδι είναι ωραίο.(εμένα μου άρεσε θέλω να πω)

• Like 1

Αν θυμαμαι καλα απο το Max Payne 3 μπορουσες στο Online να φτιαξεις συμμορια που μεταφεροταν στο GTA V,ισως για αυτο να το εχουν κανει ετσι αυτο.

Και οσο για τους λογαριασμους, ζηλεψανε ολοι απο το Steam βλεπε Origin,Uplay κλπ.

• Like 1

τωρα εχω φάει ενα νέο κόλλημα, απ το 6,50" μεχρι το 7,15"  δεν μπορω να περασω με τιποτα σε αυτο το σημειο το παιχνιδι

,

το παιζω σε pc, παταω και αριστερο και δεξι κλικ στο ποντικι σε σημειο που κοντευω να σπασω τα πληκτρα απ τα νευρα μου άλλα τιποτα, και δεν φτάνει αυτο, οταν χανω με πεταει και εξω το παιχνιδι και πρεπει να το ξεκινησω πάλι, οχι απ την αρχη βεβαια, οταν ξαναμπαινω ξεκινάω απο το ιδιο σημειο, άλλα δεν καταλαβαινω γιατι με πεταει εξω.

Ξερει κανεις αν χρειαζοταν να πατησω κατι άλλο εκτος απ δεξι και αριστερω κλικ στο ποντικη?

Δεν θυμάμαι ποια είναι τα κουμπιά τώρα, αλλα αυτό το σημείο δεν θυμάμαι να με είχε δυσκολέψει τόσο πολύ. Σε ενα σημείο μόνο είχα φάει μεγάλο κόλλημα,(εκτός απο άλλα μικρότερης δυσκολίας σημεία) και αυτό είναι παρακάτω.

Εδώ δείχνει το βίντεο οτι θέλει 4 φορές να πατήσεις τα πλήκτρα.. αλλα με κάποιο συγκεκριμένο timing προφανώς, και εκεί είναι το θέμα.

• Like 1

• Moderators

Κι εγώ δεν θυμάμαι δυσκολία σε αυτό το σημείο. Θυμάμαι 1-2 σημεία που χρειάστηκα λίγο παραπάνω χρόνο να περάσω (λόγω δυσκολίας και γιατί ήθελα να μαζέψω τα κομμάτια των gold guns και όλα τα clues).

Btw, έβαλαν ποτέ κάποια ρύθμιση για να περιοριστεί αυτό το (ενοχλητικό) εφέ με τα random λευκά flashes; Τα υπόλοιπα δεν με ενοχλούν τόσο, και αντε πες είναι ενδεικτικά της κατάστασης που βρίσκεται ο Max Payne -αν και εφόσον είναι κουραστικά για το μάτι ίσως θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή απενεργοποίησής τους έτσι κι αλλιώς. Αυτό το flash-flash συνέχεια το βρίσκω πολύ κακή επιλογή -ειδικά αν παίζεις σε σκοτεινό χώρο είναι ακόμα χειρότερο για τα μάτια.

Απλά μην ενεργοποιήσεις V-Sync γιατί δεν έχει triple-buffering.

Αν το ενεργοποιήσει (triple-buffering) από το control panel της vga δεν είναι το ίδιο πράγμα?

Το έβαλα προχθές.

Αν και είμαι στην αρχή ακόμα, δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής, κυρίως λόγω του shooting, που το θεωρώ πολύ ψεύτικο και «πλαστικό».

• Like 1

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Moderators

Έχει καιρό που το είχα εγκαταστήσει και έπαιξα, αλλά το παιχνίδι λογικά θέλει updated social club (νομίζω ότι θα κάνει update από μόνο του, είτε το ξεκινήσεις από Steam είτε αν το έχεις απευθείας από Rockstar). 

Στο support τους υπάρχει αυτό το σχετικό ερώτημα:

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/202586243-Max-Payne-3-launch-problem

για το οποίο παραπέμπουν στα βήματα εδω:

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200152746-How-to-disable-UAC-User-Account-Controls-if-Max-Payne-3-is-not-launching

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...