Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Κι εγώ θέλω να το ξαναβάλω γιατί είχε ωραίο bang bang. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agisilaosko Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 παιδια καλησπερα, αν μπορει καποιος να βοηθησει εχω αυθρντικο το Max Payne 3 και το κανω install κανονικα με τα βηματα το ανοιγω κανει τα update και μετα μου βγαζει το logo και λεει intiallazing... Και δεν κανει τίποτα...τι πρεπει να κανω..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Κάνε μερικά restart πρώτα του παιχνιδιού και μετά του pc, έτσι έφτιαξε το δικό μου. Ψόφο στα DRM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agisilaosko Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 με restart του παιχνιδιου δηλαδη;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Η σελίδα του support της Rockstart για σχετικό πρόβλημα (crash to desktop when launching) http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200152786-Crashing-back-to-desktop-when-launching-Max-Payne-3-for-PC (υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ευθύνεται και το .Net 4.x framework. Στην παραπάνω σελίδα αναφέρουν ανάμεσα στα άλλα και πώς θα το απενεργοποίησετε... Εδώ ο TS δίνει κάποια βήματα (δική του πατέντα γιατί κάποια πράγματα που κάνει είναι... λίγο ανορθόδοξα) http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2741697 Σε μένα (Win7 x64) δεν είχε κανένα πρόβλημα (από όσο θυμάμαι τουλάχιστον) στην εκκίνηση. (Είχε κάποια θέματα με freeze του χαρακτήρα in-game υπό κάποιες συνθήκες, που έφτιαξαν μετά από κάποιους μήνες με επίσημο patch). Το πρώτο που θα δοκίμαζα θα ήταν μέσω Steam να επιβεβαιώσω ότι είναι ενεργοποιημένα τα "automatic updates" για το παιχνίδι και να τρέξω το "verify integrity of game cache". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agisilaosko Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστωω το δοκιμαζω και επανερχομαι!!! To pc ειναι με windows 8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solidgamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδια εχω το Max Payne 3 και λειτουργικο windows 8 το εκανα εγκατασταση και δοκιμασα τα παντα και δεν τρεχει σε αυτο το συστημα.Θα πρεπει να βαλω windows 7 αλλα απο την αλλη δεν θελω να κανω format,σκεφτηκα ως λυση να κατεβασω το virtualbox και απο εκει να κανω guest system τα windows 7 να κανω εγκατασταση το Max Payne 3 και να το παιξω απο εκει.Πιστευεται ειναι εφικτο ή εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο?P.S. CPU:i5 4670k 3,4GHzGPU: radeon 7850HD RAM 8GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 καλυτερα κοψε ενα μερος του δισκου και περνα 7αρια,με VM θα σου βγει η παναγια να παιξεις,ασε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην τρεχει σωστα(λογω emulation) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solidgamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Πως ακριβως "κοβω" ενα μερος του δισκου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 αυτο το εχεις δοκιμασει να δεις; http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3088629 δισκο κοβεις με καποιο tool πχ easeus partition master. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solidgamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ναι το δοκιμασα αυτο και εκτος οτι ηταν απο τις πιο χρονοβορες διαδικασιες δεν ειδα αποτελεσμα και καποια ειχαν και ιους απο τα updates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 πρόβλημα με το max payne 3 το εχω σε pc και με πεταει στο character 9, ειχε κανεις αυτο το προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex00a Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 πειρατικο η αγορασμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 πειρατικο η αγορασμενο; αγορασμενο απ το πλαισιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Θα το παρατήσω το παιχνιδι, και το πηρα καινουριο απ το πλαισιο, οπως γράφω ποιο πανω κολαγε, τωρα το ξαναεκανα εγκατασταση και δεν ξεκιναει καν, μου εβγαζε ενα μυνημα για προσαρμογη χρωμματων, δεν μπορω να καταλαβω, με τοσο καλη καρτα γραφ που εχω να μου βγάζει τετοια μυνηματα, δεν καταλαβαινω. Το σημειο που κολαει φενεται ποιο κατω Καποιος να βοηθησει ρε παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα