Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ναι δε διαφωνώ για το σημάδι. Στην κίνηση/μανουβράρισμα του Max αναφερόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 εχουν κανει καποια λαθη στο χειρισμο , αυτο ειναι αληθεια μετα απο λιγο ομως το συνηθιζεις και δε το σκεφτεσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Στις 4 Δεκεμβρίου έχουμε νέο DLC. http://www.rockstargames.com/newswire/article/46381/max-payne-3-painful-memories-dlc-coming-december-4th.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχει περίπτωση να βγάλουν κάποιο DLC για το single player mode? Όλα τα DLC που βλέπω να έχουν βγει είναι για το multiplayer και δεν είμαι πολύ fan της ιδέας multiplayer + Max Payne. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εχει aim assist αλλά παρόλο που έπαιξα με τον 360 controller δεν το χρησιμοποίησα. Το cover bug πραγματικά έσπασε μπάλες. Μερικά σημεία αναγκαστικα να τα περάσω με run n gun γιατί bugαρε συνέχεια. Χτες είδα και την ταινία του 2008....πιο αποτυχία πρωταγωνιστής δεν παίζει να υπάρχει Sent from my iPad using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Παιδια αυτο το εφε που εχει το παιχνιδι στα cinematics να τα βλεπω διπλα -τριπλα και να κανει οριζοντιες γραμμες σταματαει ποτε ή ειναι ετσι καθολη την διαρκεια ? Στο chapter 3 ειμαι μολις το αγορασα ... Επισης να ρωτησω εχει εγκαταστησει ενα dlc folder το οποιο μεσα εχει 3 αλλα cemetery pack ,dlc4,dlc5 .Aυτα τι ακριβως ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGTONY Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ΑΝοιγει κανονικα και μόλις φτάνει στο social club kai ζητάει profile γράφει 0 profile kαι μου ζηταει password gia login,. Εχω το φακελο profiles μέσα στον φάκελο social club αλλά δεν βρίσκει profile όταν ανοίγω το παιχνίδι. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/287677-max-payne-3/ είναι original το παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathematica1981 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Στο οθόνη όπου σου λέει: Profiles found : 0 , κάνε κλικ κάτω αριστερά που λέει: need an account? Στην συνέχεια σε βγάζει σε μια οθόνη που σου ζητάει να δώσεις ημερομηνία γέννησης ( Δεν το συμπληρώνεις ) Aκριβώς από κάτω κάνε κλικ εκεί που λέει με μικρότερα γράμματα: No thanks , i don't want to create s Social Club Account ( create local profile) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGTONY Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 αμην μπηκε. σευχαριστω πολυ φιλε μου, νασαι καλα. σε τι ρυθμισεις μου προτεινετε να τρεξω το παιχνιδι και σε τι αναλυση? εχω αυτη εδω την οθονη LG FLATRON M2762DP 27".το pc μου το εχω στην υπογραφη μου. επεισης αυτο το VSYNC (αν το λεω σωστα) τι ακριβως ειναι? Φίλε μου τι εννοείς να κάνουμε log in? εμένα δεν μου βρίσκει το έτοιμο profile, γράφει profile 0 ΡΕ παιδιά δεν μπορώνα μπω δεν μου βρίσκει το έτοιμο profile den μπορώ να κάνω αλλιως κάτι άλλο και να το παίξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGTONY Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχει στην οθόνη need an account? έχει κανονικά μόνο sign in μόνο ή να επιλέξω profile. Oxi δεν είναι original ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μου ήρθε μια ειδοποίηση ότι το cover freeze bug έχει φτιαχτεί με το τελευταίο update. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά είναι good news Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGTONY Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου τι εννοείς να κάνουμε log in? εμένα δεν μου βρίσκει το έτοιμο profile, γράφει profile 0 ΡΕ παιδιά δεν μπορώνα μπω δεν μου βρίσκει το έτοιμο profile den μπορώ να κάνω αλλιως κάτι άλλο και να το παίξω? Φίλε μου τι εννοείς να κάνουμε log in? εμένα δεν μου βρίσκει το έτοιμο profile, γράφει profile 0 ΡΕ παιδιά δεν μπορώνα μπω δεν μου βρίσκει το έτοιμο profile den μπορώ να κάνω αλλιως κάτι άλλο και να το παίξω? ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Αγόρασέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGTONY Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 NAI ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ GTA IV ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ,, ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ..... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ help!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα