Προς το περιεχόμενο

Max Payne 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τέλος και απο μένα..

Δεν έχω ξαναπαίξει παιχνίδι με τόσο πιστολίδι.

Ψήνομαι πάντως να το ξαναπαίξω τώρα που έχω βελτιωθεί.

Αντέχεις να ξαναδεις όλα αυτά τα βίντεο? :confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα το Guns of Patriots ήταν και είναι από τα top games με άπειρο cinematic. Οποτε δεν το λες και λίγο όταν είναι 60 cinematic 40 gameplay ;) και ιδιαίτερα όταν δεν μπορείς να το προσπεράσεις...

Μα το Guns of Patriots ήταν και είναι από τα top games με άπειρο cinematic. Οποτε δεν το λες και λίγο όταν είναι 60 cinematic 40 gameplay ;) και ιδιαίτερα όταν δεν μπορείς να το προσπεράσεις...

το 3 ειπε οχι το 4

Αυτό με το υποχρεωτικό 1GB VRAM για 1920*1080 ισχύει τελικά; Γιατί αν ισχύει, για 2560*1440 τι θα χρειάζεται;

Θελει GTX 560 TI 1 GB και πανω για να παιζει σε 1920χ1080. Και εγω την gtx 560 ti εχω αλλα το επαιξα σε 1280χ1024

Εγώ σε monitor φίλου μου σε ανάλυση 1680x1050 (όλα τέρμα, χωρίς φίλτρα, DX10.1) το έπαιξα άνετα με 45-50+ fps.

Οπότε δε νομίζω οτι ισχύει για τα 1080p οτι θέλει 1GB VRAM. Aν ίσχυε, δε νομίζω να μπορούσα να το παίξω στα παραπάνω settings.

Και το τρέχω με τους 12.4, ούτε CAP δεν έβαλα που ανεβάζει το CF scaling.

Μα δεν είπα κάτι περί DX, απλά απάντησα στην ερώτηση για το αν τρέχει 1080p με κάρτες κάτω του 1ος GB μνήμης (και ανέφερα σε τι settings το τρέχω, και με τι κάρτες).

Για να τρέχει σε 1680x1050 με τέτοια frame σε εμένα, αποκλείεται να μην τρέχει στα 1080p απο άποψη μνήμης.

υγ : DX10.1 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...