Toufas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 το multi του ειναι λιγο βαρετο παντως λιγα maps... Παντως αυτο που πρεπει να σκεφτουμε ειναι το οτι η μηχανη μαλλον θα ειναι και στο gta5.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Λίγα maps πράγματι, αλλά δεν το βρίσκω βαρετό. Edit: Επίσης οι πίστες αλλάζουν μερικές φορές, δηλαδή μπορεί να έχει νύχτα ή ομίχλη (το χειρότερο ), κλπ.
polonos1313 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ποσο ενοχλητικα ειναι τα βιντεο με ολα αυτα τα εφε και ειδικα οταν τους κανει διπλους σαν ειδωλο . Όντως είναι πολύ σπαστικό !!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Από την μία αν έπινες και έπαιρνες χαπάκια, κάπως έτσι μπορεί να τα έβλεπες. Από την άλλη, την πρώτη μέρα που έπαιξα, πήγα με πονοκέφαλο στο κρεβάτι και το ένα μάτι κοκκινισμένο, τυχαίο;
polonos1313 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Από την μία αν έπινες και έπαιρνες χαπάκια, κάπως έτσι μπορεί να τα έβλεπες. Από την άλλη, την πρώτη μέρα που έπαιξα, πήγα με πονοκέφαλο στο κρεβάτι και το ένα μάτι κοκκινισμένο, τυχαίο; χαχαχαχαχα!!! Δεν παλεύετε.....περα από σπαστικό, είναι και κουραστικό για τα μάτια...
DjAde Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Απενεργοποιήσε το internet σου και τρεξε το παιχνιδη σαν διαχειριστής το εχω δοκιμασει XD κανονικα δν θα επρεπε να μου εμφανιζει το social club με το που μπαινω στο παιχνιδι?
vag007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 το εχω δοκιμασει XD κανονικα δν θα επρεπε να μου εμφανιζει το social club με το που μπαινω στο παιχνιδι? απλα κλεινεις το internet και πατας τον launcher και μετα offline mode και εισαι κομπλε..
aslanG7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 το εχω δοκιμασει XD κανονικα δν θα επρεπε να μου εμφανιζει το social club με το που μπαινω στο παιχνιδι? Ναι θα επρεπε
geowizard Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 το εχω δοκιμασει XDκανονικα δν θα επρεπε να μου εμφανιζει το social club με το που μπαινω στο παιχνιδι? Οχι, πρεπει να πατησεις το HOME
padelis71992 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά εμένα με το που μπαίνει και πετάει αυτο το κατεβατό της rockstar βγάζει πρόβλημα και λεει το κλασσικο close now και check a solution. Ξέρει κανείς τι παίζει;
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά εμένα με το που μπαίνει και πετάει αυτο το κατεβατό της rockstar βγάζει πρόβλημα και λεει το κλασσικο close now και check a solution. Ξέρει κανείς τι παίζει; πρεπει να κατεβασεις καινουργιους drivers για την καρτα γραφικων. Και μενα με πεταξε εξω οταν πηγα να το τρεξω για πρωτη φορα αλλα μετα κατεβασα νεους drivers και δουλεψε
padelis71992 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ. Μακαρί να είναι αυτό θα το τσεκάρω σε λίγο γιατί ειμαι λαπτοπ τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα