4saken Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Installing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Τερμάτισα το single στο normal. Οκ, έχει κάτι θεματάκια (και καναδυο που θα βρει ο J2g από τεχνικής άποψης) αλλά πολύ μου άρεσε στο πόσο κινηματογραφικό (ίσως λίγο περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε να είναι) με τα cutscenes και τα setpieces. Max = badass, πιο άγριος και από θυμωμένο Sam Fisher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εγώ έτοιμο το έχω μόλις βρω χρόνο αύριο θα το παίξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Τερμάτισα το single στο normal. Οκ, έχει κάτι θεματάκια (και καναδυο που θα βρει ο J2g από τεχνικής άποψης) αλλά πολύ μου άρεσε στο πόσο κινηματογραφικό (ίσως λίγο περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε να είναι) με τα cutscenes και τα setpieces. Max = badass, πιο άγριος και από θυμωμένο Sam Fisher. διάρκεια παιχνιδιού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Χμ... Έχω γράψει 23 ώρες μέχρι τώρα, αρκετές των οποίων multiplayer. Δεν μπορώ να πω ότι το single είναι πολύ μεγάλο, αλλά είναι χορταστικό. Τι άλλο να κάνει ο Max άλλωστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Έχω πορωθεί τρελά με το παιχνίδι!! Όμως διάβασα κάπου οτί μπορείς να πιάνεις τους εχθρούς σαν όμηρους(ασπίδες) ισχύει?γιατί δεν το έχει πεί πουθενά στο game και είμαι ήδη στο chapter 5. Επίσης το melee είναι μόνο στο multiplayer έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giout Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 παιδες καλημερα ειμαι στο chapter 2 και θελω να σκοτωσω τον τυπο που σημαδευει με το μπαζουκας το ελικοπτερο του ριχνω αλλα δεν γινεται τιποτα ξερεις κανεις τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Βγηκε και multiplayer crack. Κανανε καλη δουλεια τα παλικαρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 γιατι θα μπορουμε να παιζουμε multiplayer με το παιχνιδι απο τον θειο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Ναι αλλα με το tungle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 γιατι θα μπορουμε να παιζουμε multiplayer με το παιχνιδι απο τον θειο?? Ναι αλλα με το tungle ναι αλλα και παλι, δεν μας πειραζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Βγηκε και multiplayer crack. Κανανε καλη δουλεια τα παλικαρια! Σοβαρά? Τώρα έχει να πέσει κάψιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 παιδες καλημερα ειμαι στο chapter 2 και θελω να σκοτωσω τον τυπο που σημαδευει με το μπαζουκας το ελικοπτερο του ριχνω αλλα δεν γινεται τιποτα ξερεις κανεις τι παιζει? Στη σφαίρα ρίξε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Έχουμε και λέμε, τα cinematics είναι σε ποσότητα Guns of Patriots, οποτε πολλούς θα τους κουράσουν ειδικά σε 2nd playthrough. Η ευστοχία το εχθρών ακόμα και στο easy είναι γελοία καλή για ακόμα μια φορα. Το cover system είναι λίγο buggy. Και τέλος για όνομα του θεού που μένουν τρύπες από σφαίρες επάνω στον Max, αντί ρεαλιστικό και άσχημο όσο δεν πάει. Αν εξαιρέσεις αυτά το game είναι εθιστικό. Ξέρει κανεις τι παίζει με την old school δυσκολία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacPhisto Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 το δοκιμασα και στο δικο μου και σεεεεεερνεται.... ποσο πισω ειμαι ρε παιδια;;; Intel i7 920 στα 2,65 Ghz 8 Gb RAM DDR3 NVidia GTX 260 896 MB και Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 150GB τι διαολο πρεπει να του βαλω δηλαδη για να παιζει υποφερτα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα