Inler Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ρε παιδια πρωτα κανουμε install μετα περναμε το update 1 και μετα το σπασιμο γιατι εμενα στο auto-update που κανει κολλαει και τερματιζεται η εφαρμογη..Εχω την Special edition.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Οταν λεω retail λεω απο μαγαζι οχι απο τον θειο?Επειδη το δικο μου ηταν να ερθει σημερα και μου ειπαν οτι παιχτηκε μαλακιουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 βγηκε επισημα απο τον θειο reloaded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 βγηκε επισημα απο τον θειο reloaded 27gb. OK, θα έχω τελειώσει τις εξετάσεις έως τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παιχνίδι των 30GB που τρέχει πάρα πολύ καλά και γεννικά έχει πολλά θετικά να μή μπορείς να κάνεις όπου γουστάρεις ένα save,ελα Χριστέ και Παναγιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παιχνίδι των 30GB που τρέχει πάρα πολύ καλά και γεννικά έχει πολλά θετικά να μή μπορείς να κάνεις όπου γουστάρεις ένα save,ελα Χριστέ και Παναγιά! Εγω παλι δεν το θεωρω αρνητικο το συγκεκριμενο. Αποψεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Εγω παλι δεν το θεωρω αρνητικο το συγκεκριμενο. Αποψεις.. Δεν με πειράζει που έχει autosave όμως δεν θα ήταν άσχημο να σου δίνει και την εναλλακτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Πέφτει καλό ξύλο online πάντως. Αλλά δεν έχει κάποιο ping indicator (που να είδα τουλάχιστον), οπότε καλή τύχη να καταλάβεις αν έχεις lag. Επίσης είδα έναν τύπο που έπεφτε στο 0 η health αλλά ζούσε ακόμα, αλλά μετά έκανε warp εδώ κι εκεί, οπότε πρέπει να είχε κανένα τρελό ping. Or maybe not? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 30 gb παιχνίδι.. δεν θυμάμαι να υπάρxει άλλο τόσο μεγάλο εκτός αν κάνω λάθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 το Witcher 2 Enhanced περνάει τα 20gb, αλλά όπως είπες όχι τόσο μεγάλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Τρέχει τέλεια (60fps) με όλα full σε 1920x1080, dx 10. Το παιχνίδι τα σπάει λεμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Προφανως μεσα στα 30gb ειναι high res textures,high res videos και ισως uncompressed audio αν και λιγο χλωμο το τελευταιο. Ανυπομονω να το παρω στα χερια μου,ελπιζω σημερα να το χω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 με ολα τερμα κ MSAA 4x το παιχνιδι παιζει τελεια,το μονο μου προβλημα ειναι οτι δν δουλευει το vsync k τα frames μου ειναι πανω απο 110,το εχουν κ αλλοι αυτο το προβλημα αποτι ειδα στο steam,δοκιμασα κ με το D3Doverrider που εχει δικο του vsync αλλα δεν μου δουλευει ουτε αυτο στο max payne. settings: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το vsync(δεν το ειχα σε αλλο παιχνιδι).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 αρχισα και γω την αποστολη... να ρωτησω κατι λιγο , ειδα οτι καποιοι εχετε βαλει την επιλογη dx11 και αλλοι τον dx10 τι διαφορα εχουν ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα