gatokoritso Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 και εμενα 26 το δινει αλλα αμα το κατεβασω μετα δεν εχω πουθενα χωρο να το κανω install πρεπει να διαγραψω πολυ πραγμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εννοείς πως δεν έχεις ταχύτητα; Εναλλακτικά δοκίμασε απο private tracker. Θα το έκανα... αλλά δεν υπάρχει σε κανέναν ακόμα... πλησιάζω 1% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ποτε βγαινει παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ποτε βγαινει παιδια; Αύριο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αντε θα καουμε παλι... Αποστολή από το Samsung Galaxy S2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 και εμενα 26 το δινει αλλα αμα το κατεβασω μετα δεν εχω πουθενα χωρο να το κανω install πρεπει να διαγραψω πολυ πραγμα.. Σβησε τον φακελο Windows.Πιανει χωρο αρκετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Σβησε τον φακελο Windows.Πιανει χωρο αρκετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 στο ps3 που εχω το god of war 3 κ το uncharted 3 ειναι γυρο στα 40 gb το καθενα οποτε ειμαι συνηθισμενος Ξεχνάς το Killzone3 το οποίο ηταν το πιο μεγάλο (μέχρι που βγήκε το Uncharted3). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Θα το έκανα... αλλά δεν υπάρχει σε κανέναν ακόμα... πλησιάζω 1% Τουλαχιστον δυο βλεπω εγω και ο ενας απο αυτους φουλαρει την γραμμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Θα κάνουμε crew στo Max Payne 3 αν παίζει καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Θα κάνουμε crew στo Max Payne 3 αν παίζει καλά; Παρτάκι θα κάνουμε αν δεν είναι άλλο ένα GTA IV ή LA Noire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Παρτάκι θα κάνουμε αν δεν είναι άλλο ένα GTA IV ή LA Noire. ειναι δυσκολο να πιστεψουμε οτι δεν θα ειναι αλλο ενα GTA4 η La noire αλλα απο οσα benchmark εχουμε δει μεχρι τωρα φαινεται οτι δεν θα ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν κοιτάω benchmarks, κοιτάω πώς θα τρέχει στο δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ξεχνάς το Killzone3 το οποίο ηταν το πιο μεγάλο (μέχρι που βγήκε το Uncharted3). Ευτυχώς το ucharted 3 εγώ το είχα έτοιμο μόλις πήρα το ps3 ενώ το Killzone 3 μου ήρθε μέσα σε μία μέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 @OROKUSAKI Μακάρι να μην είναι γιατί είναι απαράδεκτο το πώς απέδιδαν τα παιχνίδια. @GhostRiderLSOV Indeed..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα