JohnVani18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Κανένα 8ωρο στο normal. Στην καλύτερη 10ωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Κανένα 8ωρο στο normal. Στην καλύτερη 10ωρο. μπααααα. κανα 14ωρο νομιζω διοτ σαν να διαβασα καπου οτ ιεχει 2 φορες τα chapters του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ναί..? Καλό αυτό. Απλά συνήθως τα TPS κάπου τόσο κρατάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ολοκληρο skyrim στα 4.5GΒ και αυτο 30? αν ειναι 27+gb το αρχειο αντε να το κατεβασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ναι αλλα το skyrim ειχε τοσες ωρες παιχνιδι+1 κιλο εξερευνηση το max payne ποσες ωρες βγαινει?δηλαδη ωραια τα γραφικα να υπαρχουν αλλα θα ηθελα να ταιριαζουν με μια τροφαντη ιστορια.δεν εχω διαβασει κανενα review/preview.. περιμενω σαν κερι αναμενο! Η υποθεση του Max Payne 3 ειναι εξαιρετικη οπως παντα.Μην περιμενεις κανα τρελο φιναλε βεβαια.Η συγκριση εγινε για τα textures.Αλλη συγκριση δεν μπορει να γινει.Διαφορετικα ειδη παιχνιδιων ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 4.5..? Εμένα με το HD Texture pack κάπου 8+ έπιανε.. 11 GB for me...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 30GB 4 DVD απο το θειο να γιατι θελεις VDSL. σκασε, φτυνε και κατεβαζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 απο τον ξαδελφο ειναι γτ δεν εχει σπαστηρι ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 να σου πω παιζει να ειναι η πρωτη φορα που καλυτερα να το δανειστεις απο κανενα βιντεο club και να το αντιγραψεις απο το κατεβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 στο ps3 που εχω το god of war 3 κ το uncharted 3 ειναι γυρο στα 40 gb το καθενα οποτε ειμαι συνηθισμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Χαχαχαχαχαχαχα δειτε την εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 30GB 4 DVD απο το θειο να γιατι θελεις VDSL. σκασε, φτυνε και κατεβαζε Εμένα με 26GB μου το δίνει... Δεν βλέπω να το παίζουμε σύντομα πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εμένα με 26GB μου το δίνει... Δεν βλέπω να το παίζουμε σύντομα πάντως... Εννοείς πως δεν έχεις ταχύτητα; Εναλλακτικά δοκίμασε απο private tracker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giout Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 καλημερα παιδες να υποθεσω οτι απο το θειο αυτο το συγκεκριμενο δεν εχει κρακ ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 καλημερα παιδες να υποθεσω οτι απο το θειο αυτο το συγκεκριμενο δεν εχει κρακ ετσι? Απο οσο γνωριζω και η retail εκδοση εχει online activation.Οποτε στην καλυτερη αυριο.Το πιο πιθανο ειναι σε 5-6 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα