Προς το περιεχόμενο

Max Payne 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μην συγκρινουμε τα γραφικα των κονσολων με του pc...το παιχνιδι μακραν θα ειναι καλητερο οπτικα στο pc...

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια μην συγκρινουμε τα γραφικα των κονσολων με του pc...το παιχνιδι μακραν θα ειναι καλητερο οπτικα στο pc...

Δεν τα συγκίναμε, απλά αν δεν τραβάει καλά στο PC του παιδιού, καλύτερα να να το παίξει στη κονσόλα.

Δημοσ.

α οκ παω πασο τοτε!!αλλα αν εχει μια καλη καρτουλα dx11 σε μεσεες ρυθμισεις παλι καλητερο θα ειναι!

Δημοσ.

εννοειται οτι του αρεσει καλητερα φυσικα!!απλα την γνωμη μου ειπα..και δεν ειμαι κατα των κονσολων..εχω και απο αυτες!

Δημοσ.

το θέμα με τις κονσόλες k τα pc δεν είναι τα γραφικά, είναι η τηλεόραση και το σαλόνι grin.png

πάντως οι απαιτήσεις για pc είναι too much....

Δημοσ.

Βάλε έναν controller και είναι ακριβώς το ίδιο. :rolleyes:

Υπερβολλή είναι οι απαιτήσεις.. Αφού τρέχει σε κονόλες, μια χαρά θα τρέχει και σε παλιά συστήματα.

Δημοσ.

έχω controller φυσικά στο pc rolleyes.gif

αλλα 37' monitor λίγο χλωμό

ποσο μάλλον κάποιος που έχει 55' στο σαλόνι..

μη μου πεις να βάλω το pc στο σαλόνι δε γίνετε.. άσε που σε τόσο μεγάλη ανάλυση θα ζορίζεται τρελα...

Δημοσ.

Όσο θα ζορίζεται σε μία 23αρα στα 1080p, τόσο θα ζορίζεται και σε μία 55αρα στα 1080p. Σημασία έχει η ανάλυση, όχι το μέγεθος της οθόνης.

Εμένα φίλος μου έχει σε 42αρα, και είναι μια χαρά..

Δημοσ.

Παιδιά εγώ το max payne 3 το προτιμώ στο pc λόγω χειρισμού γιατί κακά τα ψέματα ακόμα δεν έχω συνηθίσει με μοχλό την στόχευση. Είχα σκοπό να πάρω ένα τούμπανο pc μέσα στο καλοκαίρι αλλά το ξανασκέφτηκα και λέω δεν αξίζει έχω το ps3 να περάσω τον καιρό μου και με ένα TB θα είμαι κομπλέ πιστεύω... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...