Προς το περιεχόμενο

Max Payne 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στην rockstar το έχουν πιάσει το νοήμα εξ αρχής!

Σωστό

Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν οι εταιρείες ότι σε τέτοιου είδους game τα animation παίζουν μεγαλύτερο ρόλο απο τα graphics

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Max Payne 3 Special Edition

Today we're proud to unveil the first details of the Max Payne 3 Special Edition for Xbox 360, PlayStation 3 and Windows PC - available for pre-order starting today and only until January 15th, 2012 while supplies last. Retailing for $99.99/£99.99/€109.99 and featuring digital multiplayer character and weapon packs not found anywhere else, this definitive Special Edition of Max Payne 3 will include:

• A copy of Max Payne 3.

• 10” tall Collectible Max Payne Statue created in a collaboration between TriForce and Rockstar Games.

• Series of game-inspired Original Still Life Art Prints that depict some of Max Payne’s inner demons and vices.

• Copper and brass-plated iron, bullet-shaped Bullet Keychain featuring a screw-off back.

• Classic Multiplayer Character Pack of eight playable multiplayer characters for Max Payne 3 Multiplayer, including fan favorites from the original Max Payne and Max Payne 2 like Max Payne from Max Payne 2, Mona Sax and Vladimir Lem.

• Disorderly Conduct Multiplayer Weapons Pack for Max Payne 3 Multiplayer that includes the Hammerhead Auto Shotgun, G9 Grenade Launcher and Molotov cocktail.

• Max Payne 3 Official Soundtrack featuring the game’s instrumental score.

You can now pre-order the Max Payne 3 Special Edition from the following retailers:

Rockstar Warehouse: Xbox 360 | PlayStation 3 | PC

Zavvi: Xbox 360 | PlayStation 3 | PC

maxpayne3_specialedition_large0111212011.jpg

Μακάρι να μην τα πατατώσουν στον τεχνικό τομέα και ιδικά στα Requirements, τελευταία τους φοβάμαι όλο και περισσότερο :devil:

Μακάρι να μην τα πατατώσουν στον τεχνικό τομέα και ιδικά στα Requirements, τελευταία τους φοβάμαι όλο και περισσότερο :devil:

δεν υπαρχει λογος να φοβασει καθως τα pc που εχουμε τωρα ειναι πολυ πιο δυνατα απο αυτα που ειχαμε οταν βγηκε το gta 4 αρα οσο κακο optimization και να εχουν κανει θα τρεχει κανονικα. Τουλαχιστον εγω δεν εχω λογο να φοβαμαι με τετοιο θηριο pc που εχω. Αυτο που φοβαμαι ειναι μην καθυστερησουν την εκδοση του pc :confused:

δεν υπαρχει λογος να φοβασει καθως τα pc που εχουμε τωρα ειναι πολυ πιο δυνατα απο αυτα που ειχαμε οταν βγηκε το gta 4 αρα οσο κακο optimization και να εχουν κανει θα τρεχει κανονικα. Τουλαχιστον εγω δεν εχω λογο να φοβαμαι με τετοιο θηριο pc που εχω. Αυτο που φοβαμαι ειναι μην καθυστερησουν την εκδοση του pc :confused:

OROKUSAKI οντως εχεις ενα πολυ καλο pc αλλα καλο θα ηταν να σταματησεις να λες καθε φορα το ποσο θηριο ειναι ή οτι αλλο θες..ειναι εντελως ασχετο με το εκαστοτε θεμα..

Φιλικα παντα..

Πιστευω στο δικό μου pc να μην εχω προβλήματα λόγω παλαιότητας του καρβουντιστηριού μου. :mrgreen:

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Max Payne 3: Gang Wars

What happens when narrative and multiplayer converge.

Multiplayer might, at first, not seem like a natural fit for Max Payne. As its title suggests, the series has always featured an intensely personal story, the harrowing portrait of a man pushed to his absolute limit and how he copes with that torment...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

σημερα ειναι διαθεσιμο για preorder στο steam που σημαινει οτι θα κυκλοφορησει ταυτοχρονα κσι σε pc. ειναι η πρωτη φορα ισως που παιχνιδι της rockstar θα βγει ταυτοχρονα και σε pc και δεν θα καθυστερησει. βγαινει στις 4 μαρτιου.

OROKUSAKI οντως εχεις ενα πολυ καλο pc αλλα καλο θα ηταν να σταματησεις να λες καθε φορα το ποσο θηριο ειναι ή οτι αλλο θες..ειναι εντελως ασχετο με το εκαστοτε θεμα..

Φιλικα παντα..

με 19αρα gtpk οθόνη, big deal :P

Νόμος του Μέρφυ:

Όταν λες συνέχεια πόσο γ@μ#το pc έχεις είασι λιγο πριν το format.

Μου έχει τύχει παλαιότερα που είχα πραγματικά pc τέρας.

Ρε μη σπάζεστε ΡΕ..

Αφήστε το παιδάκι να χαρεί ναούμ. Στα 12 σας εσείς δεν ενθουσιαζόσασταν;

ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΗ είσαι ΑΡΧΧΗΓΟΣ ρε μη τους ακούς, ζηλεύουν την πισούμπα και την ψυχική σου γαλήνη!

Ontopic: Τo MP είναι ξεφτίλα imho. Τι Gameplay να έχει; Όπως είπε και παραπάνω ο ίδιος ο dev, αυτό που πάντα μετρούσε στο MaxPayne ήταν το personal feeling, η φωνάρα του, το storyline. Λόγω πειρατείας κούμπωσαν MP πιστεύω, μπας και πιάσουν κάνα νούμερο παραπάνω.

Ρε μη σπάζεστε ΡΕ..

Αφήστε το παιδάκι να χαρεί ναούμ. Στα 12 σας εσείς δεν ενθουσιαζόσασταν;

ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΗ είσαι ΑΡΧΧΗΓΟΣ ρε μη τους ακούς, ζηλεύουν την πισούμπα και την ψυχική σου γαλήνη!

Ontopic: Τo MP είναι ξεφτίλα imho. Τι Gameplay να έχει; Όπως είπε και παραπάνω ο ίδιος ο dev, αυτό που πάντα μετρούσε στο MaxPayne ήταν το personal feeling, η φωνάρα του, το storyline. Λόγω πειρατείας κούμπωσαν MP πιστεύω, μπας και πιάσουν κάνα νούμερο παραπάνω.

καλά κάναν αν όντως είναι έτσι, δηλαδή τι είναι καλύτερο να μη βγει καθόλου??

άσε που άλλο το sp και άλλο το mp, το ότι θα έχει mp δε σημαίνει ότι το sp δε θα ναι καλό ή δε θα χει το ίδιο feeling..άσε που έτσι και αλλιώς το δεύτερο σαν αίσθηση, αλλά κυρίως σαν story μου φάνηκε αρκετά κατώτερο του πρώτου..

Σπάνια sequel είναι καλύτερο από το prequel. Και μπορεί να λες άλλος MP και άλλο SP, αλλά όπως και να το κάνεις η δημιουργία MP σε ένα Game είναι μεγάλο κομμάτι, πράγμα που απαιτεί εργασία και χρόνο. Ίσως αν επένδυαν όλο αυτό το κόπο πάνω στο SP, ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα. Ίσως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...