o_magazatoras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δεν γνωριζόμαστε και δεν ξέρω ποιά είναι η γενιά σου, αλλά γνωρίζω πως σε αυτόν τον τόπο καμία γενιά δεν ενστάλαξε τίποτα εκτός από λίγα γραμμάρια σπέρμα στο νιπτήρα στα γρήγορα. Αυτό εννοώ Αυτό το πράγμα λέω.
frenzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Αυτό το πράγμα λέω. Όταν το κάνεις είναι καλά. Το ευχαριστιέσαι μόνος σου. Όταν τελειώσεις σταματάς να αισθάνεσαι καλά. Τι είναι? Μην προσπαθείς να μου πεις πως οποιαδήποτε γενιά έκανε κάτι που δεν το πήρε πίσω ή το αναίρεσε έμπρακτα μετά. Αυτό δεν είναι αμφισβήτηση.Είναι Ιστορία. edit χέστο βαριέμαι
frenzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Σε χάνω,λάθος διαμόρφωση φέροντος ( ; ) :lol: διάβασα αρχές τηλεπικοινωνιών για να καταλάβω πως με το λάθος διαμόρφωση φέροντος εννοείς χάσμα γενεών. Σε πάω, είσαι ψυχάκιας.
o_magazatoras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Και γω σε πάω,γι αυτό και δεν σε αφήνω σε ησυχία. lol
slipknot Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εγώ προτείνω να τους σκοτώσουμε και να παίρνουμε εμείς τις συντάξεις τους. Αυτή είναι δουλειά των κουστουμάτων.
black_widow Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Έπεσες στο δόκανο που στήνουν (διαδοχική ασφάλιση). Προσωπικό παράδειγμα:Έχω ΙΚΑ 27 συμπληρωμένα χρόνια.Για πλήρη σύνταξη θέλω άλλα 8.Με στείλανε σπίτι μου ένα πρωί και άνοιξα μαγαζί (ποιός να πάρει το μπάρμπα),πήγα ΟΑΕΕ.Αυτό το ταμείο θεσμοθετεί τη δεκαπενταετία για τεκμηρίωση ελάχιστης σύνταξης.Πλην όμως οι δουλειές δεν πάνε καλά και λουκετώνω.Όμως πρέπει να περιμένω τα 65 ( ; ) για σύνταξη.Ιδέα:Κάτι χωραφάκια,γονική παροχή,τσουπ ΟΓΑ (ιατροφαρμακευτική+συνταξιοδότηση).Τρία ταμεία λοιπόν,δίνοντας με τη διαδοχική ασφάλιση στα 65 λιγώτερα χρήματα απ' ότι θα έδινε ένα μόνο του. Τεχνικές των golden boyz,που φέρανε τη χώρα στην κατάντια που βλέπουμε τώρα. Του πατέρα μου του είπανε τουλάχιστον ένα χρόνο για να βγει η σύνταξη, 3 ταμεία τα πιο πολλά χρόνια ΟΑΕΕ, τα τελευταία χρόνια δίνει πολύ υψηλό ποσό σε εισφορές ( ανέβηκε κατηγορία) μήπως και πάρει κανένα αξιοπρεπές ποσό. 40 χρόνια προυπηρεσίας παρακαλώ Μόνο ΤΕΒΕ ε ΟΑΕΕ ήθελα να πω, ΔΕΗ, ενοίκιο να λάβεις υπόψη στα έξοδα που έχει ένα μαγαζί πολλά χρήματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.