Προς το περιεχόμενο

macbook air- πληροφοριες για το παλιο

vitalogy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να χτυπησω το macbookair. Ta multirama αυτην την εβδομαδα το εχουν στα 1170ευρω που ειναι πολυ καλη τιμη πιστευω. Μιλαμε παντα για το παλιο μοντελο με τον 80αρι δισκο και 1.6ghz.

Bασικα για βασικες εφαρμογες γραφειου, σερφαρισμα και για καμια ταινια το βραδυ στο κρεβατακι μου.

Απλα αυτο που με προβληματιζει ειναι ο επεξεργαστης. Ειναι αρκετα αργος ρε παιδια? Θα με προβληματισει? Θα με κανει να μετανοιωσω που το πηρα?

A μην ξεχασω και τον δισκο που ειναι στις 4200. Εχει μηπως εμφανη αργη αποκριση?

Το οτι σαν μηχανημα ειναι λιγο χαμηλων επιδοσεων δεν με πειραζει, αλλα η απορια μου ειναι ποσο εντονα εμφανης ειναι αυτεσ.

Αν το εχει καποιος ας μου πει εντυπωσεις

Δημοσ.

Σε multirama που το είδα μου φάνηκε αργό. Εχε υπόψη σου ότι και ο δίσκος είναι αργός. Δουλειά θα κάνεις. Δεν θα είναι γρήγορο το μηχάνημα όμως. Καμια σχέση με το καινούργιο που -όπως και τα unibody- δίνει την αίσθηση του σβέλτου.

Καλύτερη αγορά είναι το απλό το macbook unibody αν δεν έχεις πρόβλημα με την οθόνη του

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει για τα λεφτα του.Χιλιες φορες με τα ιδια λεφτα να παρεις ενα macbook το οποιο εχει 10πλασιες δυνατοτητες απο το air.Εκτος αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ η φορητοτητα που προσφερει το air(εννοω σε βαρος).

Δημοσ.

Εκτος απο τις επιδοσεις που θα πρεπει να δεις αν σε ικανοποιουν, πιο σημαντικο ειναι να δεις τα προβληματα που εχουν μερικα απο τα πρωτης γενιας macbook air με τις θερμοκρασιες κ αναγκαζεται ετσι ο ενας πυρηνας του επεξεργαστη να κλεινει καθιστωντας αδυνατη ακομα κ μια απλη παρακολουθηση ενος video απο το youtube.

Ειναι το λεγομενο core shutdown:

http://www.google.gr/search?q=core+shutdown&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

http://digg.com/apple/MacBook_Air_Core_Shutdown_Workaround

Δημοσ.

Από την άλλη βέβαια εγώ πούλησα το macbook unibody γιατί η οθόνη του ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Το air - είτε το παλιό είτε το καινούργιο - έχει ασύγκριτα καλύτερη οθόνη :-)

Δημοσ.

όπως είπαν και τα άλλα παιδιά...

πάρε το unibody...

πολύ πιο ισχυρό απο το air, ελαφρύ και μικρό αν σε ενδιαφέρει η φορητότητα...

btw... vitalogy απο Pearl Jam ε...??? :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το air είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Το αγοράζεις ΜΟΝΟ αν θέλεις την καλύτερη δυνατή φορητότητα. Για κανέναν άλλο λόγο.

Δημοσ.
Το αγοράζεις ΜΟΝΟ αν θέλεις την καλύτερη δυνατή φορητότητα. Για κανέναν άλλο λόγο.
Νομιζω δεν τιθεται θεμα φορητοτητας παιδια, να λεμε την αληθεια... Λιγα χιλιοστα πιο λεπτο ειναι το air. (Κατα την φνωμη μου ειναι gadget to air, οπως τα netbooks)

Για να μην αναφερω την ελειψη dvd σαν ελειψη φορητοτητας, μαλλον το αντιθετο ειναι

Δημοσ.
όπως είπαν και τα άλλα παιδιά...

πάρε το unibody...

πολύ πιο ισχυρό απο το air, ελαφρύ και μικρό αν σε ενδιαφέρει η φορητότητα...

btw... vitalogy απο Pearl Jam ε...??? :-)

ναι απο pearl jam

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...