mits@kos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Τι σαχλαμάρα ρε... Κάθε διοργάνωση που έχει ως αντικείμενο κουκλάρες με μυαλό ραδίκι να περιφέρονται, φωτογραφίζονται, προβάλλονται ημίγυμνες ή γυμνόστηθες ή με tanga, θα τη στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις.
Kinski Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Καλα αυτο το thread ειναι θυσαυρος. Εχω ριξει πολυ γελιο. καλα παμε:lol::lol::lol:
bigday Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 βρε παιδιά επειδή τυχαίνει και παρακολουθώ το διαγωνισμό αυτόν από το facebook γιατί απο εκεί ξεκίνησε (τον ξεκίνησαν 4 άτομα) ομολογώ να πω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα γράφετε μερικοί.Καταρχήν η κριτική επιτροπή θα βγάλει τη πρώτη νικήτρια και ο υπόλοιπος κόσμος οι χρήστες του διαδικτύου θα ψηφίσουν τις υπόλοιπες νικήτριες.Γι αυτό κιόλας ο διαγωνισμός λέγετε miss internet greece.Οπότε εμείς ο κόσμος θα βγάλουμε τις νικήτριες...χεχε
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ε, πέστο ρε παιδί μου... αμάν !!! τόσες μέρες αγωνιούμε εδώ .... που ήσανε τόσες μέρες;
polaki Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 παιζουν κατι 'συλλεκτικα' μεσα... παιζουν και κάτι σαβρίτσες όμως......
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 γιατι όλες σχεδόν ρουφάνε τα μαγουλα τους ? η αποτυπωμένη οδοντοστοιχία στο μάγουλο και σαγόνι δηλώνει κάτι ? σαν τη μεγάλη μύτη ενα πράμα ? γερνάω και παραξενεύω
tmjuju Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τι να πώ… Ποια θα ψηφίζατε δηλαδή? Να το κάμουμε και κίνημα ;-)
simossays Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ρε παιδες μαρεσουν και μενα τα γκομενακια εκει μεσα....αλλα τι να πω? ψιλοξεφτιλα δεν ειναι? οκ... γιανα τις βλεπουμε και να @@@@@@@ καλες ειναι ...αλλα πολυ ξεφτιλα... στο πιατο ολα... αυξάνουν την "ταρίφα" έτσι... να μην ξέρει ο χρήστης που θα "ψωνίσει" τι αγοράζει; sorry κι όλας αλλά κατά βάθος τα λυπάμαι όλα αυτά τα κοριτσάκια που προσπαθούν με τα σώμα τους να κάνουν καριέρα. Γιατί δυστυχώς δεν ξέρουν σε τι κόσμο επιλέγουν να μπουν. Βλέπουν φώτα, λεφτά και δεν ξέρουν τα υπόλοιπα....
catman20 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μιας και ειστε στο θέμα δείτε κι εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=313957
Προτεινόμενες αναρτήσεις