christos.p25 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ brainwashed σαύρα στην Ελλάδα... lol
klainmaingr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Αμφιβάλλω αν πάνω απο τις μισές απο δαύτες ξέρουν οτι συμμετέχουν.. Είναι μια μλκεία που ξεκίνησε απο το facebook mr/miss internet greece και δεν ξέρω κατα πόσο το λίνκ στις φωτό σου γίνεται με συγκατάθεση.. Το καλό είναι οτι τα comment έχουν άπειρο γέλιο και ακόμα περισσότερο οι φωτό δίπλα σε τουαλέτες μπιντέδες και σκαλωσιές.
Toufas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 καλα αν ειχε voting απο το internet θα βλεπατε τι κοριτσαρους θα βαζαμε. εδω ειχαμε βαλει τον brian peppers και την chin chan για top friend της paris hilton Oταν ειχε κατι τετοιο το mtv. παντως το θεμα ειναι εντελως ασχετο με τεχνολογια.
pournaras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 καλα αν ειχε voting απο το internet θα βλεπατε τι κοριτσαρους θα βαζαμε. εδω ειχαμε βαλει τον brian peppers και την chin chan για top friend της paris hilton Oταν ειχε κατι τετοιο το mtv. παντως το θεμα ειναι εντελως ασχετο με τεχνολογια. Τι λες.. αφου το λεει καθαρα ο τιτλος... "Miss internet Greece 2009". Τι αλλη δηλαδη αποδειξη θελεις, ολοκληρη λεξη εχει μεσα.
million_voices Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ελα μην ακουω μαλ****, καποια τεμαχια ειναι απο καλα εως πολυ καλα προτεινω να οργανωσουμε καλλιστεια εδω με τις δικες μας,Insomnia chick και ετσι
Robertox25 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ρε παιδες μαρεσουν και μενα τα γκομενακια εκει μεσα.... αλλα τι να πω? ψιλοξεφτιλα δεν ειναι? οκ... γιανα τις βλεπουμε και να @@@@@@@ καλες ειναι ...αλλα πολυ ξεφτιλα... στο πιατο ολα... και αυτοι πουμε ξερουν γνωριζουν πως δεν ειμαι καθολου πουριτανος... αλλα ειπαμε.... στο στομα να μας τα δωσουν ολα? ελεος.... btw... απο πατρα κατι κοριτσακια τα ξερω....
dark_banishing Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως λίγο που κοίταξα κατάλαβα ότι σε κάποια φάση θα ψηφίσουμε και εμείς. Για την best of the month ή κάτι τέτοιο.
thes1os Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Βρήκα γνωστή μου. Παίζει να ανέβασε όποιος να,ναι τις φωτό έτσι δεν είναι? Δεν είναι σουργελο η κοπέλα, αλλά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.... Τι να πώ...
sam sam Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 αν και εχει βατσουλες.. καποιες φωτο ειναι ελεεινες ουτε τα κοκκινα ματια δεν εβγαλαν ...
Toufas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Τι λες.. αφου το λεει καθαρα ο τιτλος... "Miss internet Greece 2009".Τι αλλη δηλαδη αποδειξη θελεις, ολοκληρη λεξη εχει μεσα. ελπιζω να ηταν σαρκαστικη απαντηση
michael92 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μόλις είδα τον τίτλο ειλικρινά είπα δυνατά What the fak? Το μόνο που δεν έχουμε δει είναι η Miss b*tth*le
Προτεινόμενες αναρτήσεις