Προς το περιεχόμενο

Miss Internet Greece 2009

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπήκα στο site και διάβασα ότι ο διαγωνισμός γίνεται μόνο μέσω internet, δε θα έχει live καλλιστεία. Δηλαδή να υποθέσω ότι ουσιαστικά θα δούμε πόσο καλή δουλειά μπορεί να κάνει το photoshop:-D :devil:

Δημοσ.

ΟΛα τα ειχαν ξεπουλησει και τουλαχιστον στο Ιντερνετ μπορει ο διαγωνισμος να ειναι αδιαβλητος και οχι οπως γνωριζουμε ολοι οτι οι προκρισεις σημαινουν πολλα. Οπως με ποιον θα κοιμηθουν οι φιναλιστ...

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στο ρώσικο portal www.mail.ru.

Μόνο που εκεί δεν έχει κριτική επιτροπή, ψηφίζει ο κόσμος.

Και μπορώ να πω πως δεν υπάρχει καμμία σύγκριση μεταξύ ελληνίδων miss internet και ρωσίδων. Είναι πολύυυυυυ μπροστά... ;)

Δημοσ.
Ειδα τις πρωτες σελιδες, και ολες ειναι για τα μπαζα, τι σκατα καλλιστεια ειναι αυτα???

:rolleyes:

Καλά, στείλ' τες σε μένα:devil:

Αυτό πάντως είναι απαράδεκτο :shock:! Να έχει επιτροπή αλλά, να μπορούμε και εμείς να ψηφίσουμε..Μάλλον έχουν υποτιμήσει το ενδιαφέρον του κόσμου :rolleyes:

Δημοσ.

Το είδα κι εγώ το ρώσικο. Η αγαπημένη μου είναι η καστανομάλλα με το μαγιό στην κουζίνα, με το φουρνάκι μικροκυμάτων και τη φρυγανιέρα για μπακ γκραουντ. Έκανε κάτι πρωτότυπο τουλάχιστον, όλες στην παραλία είναι. (:rolleyes:)

Δημοσ.

Internet καλλιστεια????

Τοτε θα θελουν και ιντερνετικη κριτική επιτροπή!

και ποιος ειναι ο καταλληλος????

εεεεεεε????

δεν ακουσαααααα

πως ειπατε?????

ναι ναι ΕΓΩ!

απο ωρα σε ωρα περιμενω το εμαιλ απο τους υπευθυνους....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
:rolleyes:

Καλά, στείλ' τες σε μένα:devil:

Αυτό πάντως είναι απαράδεκτο :shock:! Να έχει επιτροπή αλλά, να μπορούμε και εμείς να ψηφίσουμε..Μάλλον έχουν υποτιμήσει το ενδιαφέρον του κόσμου :rolleyes:

Καλά όντως Μιss Internet χωρίς ψήφο από το ιντερνετικό κοινό ακούγεται οξύμωρο.

Κάτι παρόμοιο γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στο ρώσικο portal www.mail.ru.

Και μπορώ να πω πως δεν υπάρχει καμμία σύγκριση μεταξύ ελληνίδων miss internet και ρωσίδων. Είναι πολύυυυυυ μπροστά... ;)

Τι να κάνουμε, γονίδια είναι αυτά ( εξαιρώ τον εαυτό μου γιατί φυσικά αν δεν παινεύσεις το σπίτι σου...), κάποιοι λαοί έχουν καλύτερα γονίδια από εμάς, Βεβαια αυτό ισχύει και για τους άντρες ανάλογα...:P:p

Επεξ/σία από black_widow
Δημοσ.

Συγνώμη, έχει αυτό το θέμα σχέση με επιστήμη και πληροφορική;;;;;

Μετράει και το κατ' όνομα βλέπω.

Σαπίλα ατελείωτη.

Για τα ψώνια συνιστώ διαδικασίες τόνωσης αυτοπεποίθησης.

Για τους ματάκηδες συνιστώ κλασσικά τσοντο-σαιτ.

Για τους λάτρεις του amateur συνιστώ σελίδες ολοκληρωτικά καθυστερημένων 15χρονων στο myspace.

Για τις επιτροπές συνιστώ κυάνιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...