Προς το περιεχόμενο

NOKIA N80 (προβλημα με update)

toninosfc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθως εκανα update το NOKIA N80 (οχι το N80 internet)...Η αναβαθμιση ειχε φτασει περιπου στο 30%, και το κινητο βρησκονταν σε κατασταση ''ναρκης'' συνδεδεμενα τα καλωδια 1) usb 2)ρεύματος,... ακουω ξαφνικα τον χαρακτηριστικο ηχο αποσυνδεσης του καλωδιου usb χωρις να το εχω αποσυνδεσει εγω ο ιδιος, και η οθονη εμφανιζει παραθυρο με error..

Μετα απο αυτο δεν μπορω να ξαναανοιξω το κινητο μου...αλλα και ουτε οταν το βαζω στο ρευμα δειχνει οτι φορτιζει...ουτε οταν το συνδεω με το pc γινεται τιποτα.

Θελω τη βοηθεια σας αν καποιος ξερει να μου πει τι να κανω...

Δημοσ.

Λες εεε...???

Δηλαδη πιστευεις οτι φτιαχνεται το κινητο ετσι...???

Περνα μια βολτιτσα απο την ΝΟΚΙΑ. να πεις ενα ΓΕΙΑ!

δηλαδη πιστευεις οτι φτιαχνεται το κινητο ετσι ?? δεν εχει καταστραφει...

Δημοσ.

το κινητο το εχω απο τα τελη του 2006 και δεν ξερω καν που βρισκεται η εγγυηση...

παιζει να πληρωσω αρκετα?

ποσο κανει μια αναβαθμιση αν πηγαινα το κινητο στη ΝΟΚΙΑ?

Δημοσ.

90% φτιαχνεται! φιλος, θα σου το κανουν ενα reset με τα δικα τους "εργαλεια". φυσικα ρωτας πρωτα ποσο κοστιζει,και ποσο θα διαρκεσει η επισκευη,γιατι θα εισαι χωρις συσκευη, και τοτε θα δεις αν σε συμφερει να το αφησεις η να αγορασεις ενα καινουργιο.

Δημοσ.
90% φτιαχνεται! φιλος, θα σου το κανουν ενα reset με τα δικα τους "εργαλεια". φυσικα ρωτας πρωτα ποσο κοστιζει,και ποσο θα διαρκεσει η επισκευη,γιατι θα εισαι χωρις συσκευη, και τοτε θα δεις αν σε συμφερει να το αφησεις η να αγορασεις ενα καινουργιο.

ευχαριστω πολυ φιλος....να 'στε καλα παιδια...ευχαριστω...

Ξερετε να μου πειτε αν γινεται να το κανω μονος μου reset ?..υπαρχει καποιο κουμπακι μεσα στο κινητο που μπορω να πατησω και να το κανω μονος μου...???

Δημοσ.

toninosfc Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία, άστο λίγο έτσι και αν ξανανοίξει όταν την βάλεις, δοκίμασε να ξανακάνεις update.

Δημοσ.
toninosfc Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία, άστο λίγο έτσι και αν ξανανοίξει όταν την βάλεις, δοκίμασε να ξανακάνεις update.

μπα φιλος δεν γινεται τιποτα...8α περασω απο την ΝΟΚΙΑ ...Να χαιρετισω μαλλον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...