giannak7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Γεία σας, είπα να κάνω μια αναβάθμιση σχετικά με τις μνήμες μου. Λοιπόν η μητρική είναι η Asus Crosshair και έχω αυτές τις μήμες πάνω, 2 γιγα συνολικά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554154 Αγόρασα ακόμα 2 ίδιες, το θέμα είναι οταν ανόιγω το pc μου μου βγάζει " No signal dedected ". καμία ιδέα??? Οι καινουργίες μνήμες πάντως δουλεύουν κανονικά, τις έχω τεστάρει. Δεν έχω κανει update το Bios.
UpToDate_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Προφανως το "No signal Dedected"...προερχεται απ'το οτι δεν εχεις συνδεσει καλα το καλωδιο της οθονης... Αρα ελεγξε το Μπλε(VGA)η το Λευκο(DVI)καλωδιακι που συνδεεται με την οθονη σου
giannak7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Προφανως το "No signal Dedected"...προερχεται απ'το οτι δεν εχεις συνδεσει καλα το καλωδιο της οθονης...Αρα ελεγξε το Μπλε(VGA)η το Λευκο(DVI)καλωδιακι που συνδεεται με την οθονη σου Όχι φιλε μου, δεν είναι αυτό, μακαρι να ητάν....το εχω τσεκάρει
UpToDate_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Το προβλημα στο εβγαλε αφ'οτου εγκατεστησες κ τις καινουργιες? Δοκιμασες παλυ με τις παλιες σου μνημες; Δεν εξιγειται λογω μνημων "No Signal Dedected"... Για δες γιατι αλλιως μετα,μαλλον θα ειναι η γραφικων,δεν εξιγειται αλλιως.
giannak7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Το προβλημα στο εβγαλε αφ'οτου εγκατεστησες κ τις καινουργιες?Δοκιμασες παλυ με τις παλιες σου μνημες; Δεν εξιγειται λογω μνημων "No Signal Dedected"... Για δες γιατι αλλιως μετα,μαλλον θα ειναι η γραφικων,δεν εξιγειται αλλιως. Να καταλάβεις τώρα έχω τις καινούργιες πάνω και δουλεύουν μια χαρά, αλλά ειναι στα 2 γιγα. Πρέπει να δω μήπως υπάρχει κάποιο κόλλημα με τα slots της μητρικής. Το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα δω και θα στείλω μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.