Προς το περιεχόμενο

Εχω τα G51 :) παιζει να χαλασουν ΑΝ παιζουν ΤΕΡΜΑ για 6-7 ωρες?

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να παθουν τιποτα αν παιζουν για πολλες ωρες τερμα?

Καλα η φθορα απο την χρηση ειναι σιγουρη αλλα λεω να τα παω σε 1 παρτυ

και σκεφτομαι επειδη εχω σκοπο να τα ανεβασω και απο την καρτα ηχου και απο το

ματζαφλαρι εκεινηο για την ενταση που εχει τερμα για τερμα..

παιζει να κανουν κανα καμπουμ?

Δημοσ.

βρε φιλε κουλουρι δεν ξερω αν θα τα παιζουν τα ηχεια σου αλλα ειναι κριμα ρε παιδι μου να τα βαλεις στην τσιτα για τους αλλους και αμα τα παιξουν να τα πληρωνεις μονο σου,,,ετσι και αλλιος καλα ηχεια ειναι βαλτα στα 3/4 μια χαρ θα ακουγοντε

Δημοσ.

βασικα θα ακολουθησω την συμβουλη του dr.scholl

...

να μην με πιασουν και κοτσο :Ρ

βασικα θα ακολουθησω την συμβουλη του dr.scholl

...

να μην με πιασουν και κοτσο :Ρ

Δημοσ.

Ο μοναδικός κίνδυνος για gaming sets σε υψηλές εντάσεις ειναι αναλόγως τι μουσική που θα παίξεις, μουσική με μεγάλο compression/clipping/distortion και υψηλά transients μπορεί να βγάλει τελείως off τα tweaters και να κλείνει τα ενισχυτικά τους μετά από πολύωρη χρήση. Η καλύτερη λύση για να αποφύγεις τέτοια σενάρια είναι να περάσεις τα αρχεία/λίστες που θα παίξεις μέσω της λειτουργίας Replaygain/Τrack Gain του Foobar2000 και να ενεργοποίησης έπειτα την λειτουργία Replaygain/Track στο playback μέσω του Winamp. Σε συνδυασμό με ενα καλό crossfader plugin για το Winamp όπως το Sqrsoft, θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου γλιτώνοντας έτσι και με τις αυξομοιώσεις του volume. Εαν παίζεις με mp3, προτίμησε mp3s με υψηλά bitrate η σε VBR μορφή, κωδικοποιήσεις στα 128kbps ΔΕΝ κάνουν λόγω του distortion, κουράζουν τον κόσμο και ακούγονται πραγματικά άθλια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...