Προς το περιεχόμενο

Νέο ποντίκι και πληκτρολόγιο

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή ψάχνομε και εγώ για καινούριο ποντίκι μήπως λέω μήπως.. υπάρχει g5 ασύρματο??Το πάω πολλή το ποντίκι αλλά με χαλάει το καλώδιο..

Δημοσ.
Παιδιά επειδή ψάχνομε και εγώ για καινούριο ποντίκι μήπως λέω μήπως.. υπάρχει g5 ασύρματο??Το πάω πολλή το ποντίκι αλλά με χαλάει το καλώδιο..

κοιταξε τωρα θες ενα gaming mouse ΚΑΙ wirelles ? γιατι εγω πιστευω οτι θα πρεπει να ειναι ενσυρματα τα gaming mouse ασε που δεν υπαρχει το g5 σε ασυρματο εγω θα σου ελεγα αυτο 979.1.0.jpg logitech g7 αλλα και αυτο microsoft-sidewinder-mouse-x8.jpg microsoft sidewinder x8

το καλητερο ομως ειναι το x8 γιατι μπορεις και να το συνδεσεις αν σου τελιωσει η μπαταρια

Δημοσ.
κοιταξε τωρα θες ενα gaming mouse ΚΑΙ wirelles ? γιατι εγω πιστευω οτι θα πρεπει να ειναι ενσυρματα τα gaming mouse ασε που δεν υπαρχει το g5 σε ασυρματο εγω θα σου ελεγα αυτο 979.1.0.jpg logitech g7 αλλα και αυτο microsoft-sidewinder-mouse-x8.jpg microsoft sidewinder x8

το καλητερο ομως ειναι το x8 γιατι μπορεις και να το συνδεσεις αν σου τελιωσει η μπαταρια

μιλάμε για άπαιχτο ποντίκι το x8.οποιος θέλει να διάθεση τόσα λεφτά είναι μονόδρομος πιστεύω. και όπως είπε και ο από πάνω gaming και wireless δεν πάει...εξαίρεσε το x8 που έχει το καλώδιο και το φορτίζεις την ώρα που παίζεις...

άντε περιμένουμε να δούμε και το νέο keyboard που θα αντικαταστήσει το χ6..

Δημοσ.

εδωσα 70 + για το ΜΧ 3200 ΤΗΣ logitech βεβαιος βεβαιος ...

είμαι χριστης των πάντων ( εννοω gamer και multy και επεξεργασια βιντεο κτλ ..)

δεν λυπάμε ουτε ενα λεπτο

μου εχει πέσει κατω πόσες φορες δεν έχει πάθει τπτ

μην πω για το συστημα καθαρισμου του που ειναι ακομα ποιο εύκολο ,και νερο να σου πεσει θα φειγει απο τις τριπες που εχει αποκατω)

ενα παραπονο θα εκφράσω μόνο οτι το ξυπνητιρη του δεν ειναι τόσο δυνατό ( αληθεια εχει και ξυπνητιρη)

Δημοσ.
εδωσα 70 + για το ΜΧ 3200 ΤΗΣ logitech βεβαιος βεβαιος ...

είμαι χριστης των πάντων ( εννοω gamer και multy και επεξεργασια βιντεο κτλ ..)

δεν λυπάμε ουτε ενα λεπτο

μου εχει πέσει κατω πόσες φορες δεν έχει πάθει τπτ

μην πω για το συστημα καθαρισμου του που ειναι ακομα ποιο εύκολο ,και νερο να σου πεσει θα φειγει απο τις τριπες που εχει αποκατω)

ενα παραπονο θα εκφράσω μόνο οτι το ξυπνητιρη του δεν ειναι τόσο δυνατό ( αληθεια εχει και ξυπνητιρη)

Looooool καλα πια η logitech σε λιγο θα βαλει και μηχανη του καφε πανω στο keyboard :P:p το θεμα ειναι οτι οπως και να το κανεις Wirelles και Games δεν πανε μαζι με τπτ εγω εχω ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο της microsoft και ειλικρινα θα το βαψω μπλε και στην θαλασσα .....

Δημοσ.

Ό,τι πληκτρολόγιο και να πάρεις να φροντίσεις να έχει palm rest γιατί μόνο τότε θα μπορέσεις να γράφεις τελείως άνετα ώρες ολόκληρες!!!

Πιστεύω ότι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...