Προς το περιεχόμενο

Νέο ποντίκι και πληκτρολόγιο

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά.

Επειδή έχω ένα ΠΟΛΥ φθηνό σετάκι στον υπολογιστή μου και δεν είναι οτι καλύτερο(θέλω κάτι πιο άνετο επειδή κάθομαι ΩΡΕΣ στον υπολογιστή),θα ήθελα να μου προτείνεται ένα ποντίκι και πλητρολόγιο ΕΝσύρματο στα 80 ευρώ.Σκεφτόμουν το MICROSOFT SIDEWINDER X6 KEYBOARD,και το MICROSOFT SIDEWINDER X5 MOUSE DSP.Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Καλή σας ημέρα.

Edit:Μίλησα με τον pappous_soulis στο msn και είπαμε να πάρω πρώτα το g15 και μετά απο λίγο καιρό που θα μαζέψω και κανενα 50ρι το g9.Τι λέτε;

Δημοσ.

Για keyboard.

produit_la_14550.jpg

Cherry Cymotion Expert.

http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1281788&position=13&anzahl_treffer=13

Τίποτα στην ελληνική αγορά δεν συγκρίνεται με το Cymotion σε θέμα αφής,πλήκτρων,κατασκευής και ευχάριστης πληκτρολόγησης.

Για mouse, θα πρότεινα ένα Logitech G5 Laser.

g5.jpg

Δημοσ.

πρώτα απ'όλα,για πιο λόγω να πάρω το g5,ενώ με 10 ευρώ παραπάνω παίρνω το g9;

Δεύτερον,όπως είπα θέλω ένα άνετο πληκτρολόγιο...Αυτό που μου λες,δε ξέρω κατά πόσο είναι άνετο.

Δημοσ.

Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, τα ηλεκτρονικά και τα gadgets στο G9 με απωθουνε ως κύρια πηγή βλαβών γιαυτο πρότεινα το G5 που ειναι αρκετά αξιόπιστο mouse. Όσο για το keyboard, ακόμη και το πιο πανάκριβο gaming της αγοράς δεν πιάνει μια στο Cymotion στους λόγους που ανάφερα, όλα είναι πλαστικά σκουπίδια μπροστά του. Αλλά μιας και είσαι gamer, προτίμησε τα extra κουμπάκια του Microsoft set εαν σε βολεύουν.

Δημοσ.
Logitech φυσικά!

Ωστε και εσύ logitech,ε;Η microsoft ρε παιδιά,δε βγάζει καλά περιφερειακά;Γιατί θα τη πω την αμαρτία μου...Αν και φανατικός της logitech,και "εχθρός" της microsoft(τα windows τα κρατάω μόνο για παιχνίδια...),μου άρεσε αυτό το σετάκι που σας είπα(sidewinder).

Δημοσ.
... Όσο για το keyboard, ακόμη και το πιο πανάκριβο gaming της αγοράς δεν πιάνει μια στο Cymotion στους λόγους που ανάφερα, όλα είναι πλαστικά σκουπίδια μπροστά του....

Ε ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.....

Edit: Και εγω Logitech θα σου προτεινω.

Δημοσ.

Για τα mouse, πριν αγορασεις καλυτερα να πας σε ενα Πλαισιο και να τα δοκιμασεις σε θεματα εργονομιας και ανεσης στο χερι σου και για την χρηση που τα θες. Το G9 μπορει να ειναι καλυτερο mouse αλλα μπορει και να μην σε βολευει καθολου. Δοκιμασε πρωτα και μετα αγορασε. Για τα keyboards ακριβως το ιδιο, δοκιμασε τα με βαση την αφη στα δακτυλα σου, δυσκολια/ευκολια πληκτρολογησης, ηχος(κλικ), κραδασμοι(rattles) στο space κτλπ. Αγορασε οτι πιο smooth και ανετο στην πληκτρολογηση βρεις και απεφυγε αχρηστα features. Με τον καιρο θα εκτιμισεις την διαφορα που κανουν τα πραγματικα καλα πληκτρολογια και απλα δεν θα ξανακοιταξεις οτιδηποτε υποδυεστερο ανεξαρτητως ποσα φρου-φρου κουβαλαει επανω του.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...