Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Καλημέρα, Προσπαθώ να αλλάξω το avatar που χρησιμοποιώ, χωρίς επιτυχία. Στη σελίδα του προφίλ μου η εικόνα αλλάζει αλλά όταν κάνω αποθήκευση αλλαγών το vbulletin μου δίνει μήνυμα λάθους. Δοκίμασα και μέσω photobucker, το ίδιο. Επιχείρησα επίσης να διαγράψω κάθε εικόνα, η διαγραφή λειτουργεί αλλά εγώ συνεχίζω να βλέπω το παλιό μου avatar (τον τύπο με τα γυαλιά). Μήπως πέφτω θύμα κάποιου μοχθηρού cookie, ή κάνω κάποιο άλλο λάθος; Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μήπως έπεσες στο παρακάτω κλασσικό μπέρδεμα; Αν όχι, ποιο ακριβώς είναι το μήνυμα λάθους που δίνει το vBulletin... ;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Τι μήπως, ρεζίλι έγινα... Με την ευκαιρία, τι είναι καλύτερο/προτιμότερο, να δίνω url από photobucket ή upload από τον υπολογιστή μου; Ευχαριστώ πολύ.
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Για τη συγκεκριμένη ενέργεια που γίνεται μία στο τόσο, πραγματικά δεν έχει σημαντική διαφορά. Ό,τι σε βολεύει. Αν τυχόν η υπηρεσία του Photobucket έχει πρόβλημα φόρτου εκείνη την ώρα και δε μπορέσει το forum software να «τραβήξει» την εικόνα από το URL που θα δώσεις, θα λάβεις μήνυμα σφάλματος, οπότε κάνεις fallback σε upload από το PC...
yannis27gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δεν βρίσκω πουθενά στον Πίνακα Ελέγχου την επιλογή "Επεξεργασία αβαταρ". Καμιά βοήθεια;
z4rx07 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 πανε στο προφιλ, κανε hover το ποντικι διπλα απο το username στηφωτο που εχεις ηδη και θα σου δωσει την δυνατοτητα να το αλλαξεις. btw megaξεθαμα
yannis27gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 το ξέθαψα γιατί κάνω αυτό που λες αλλά έτσι αλλάζει η εικόνα του λογαριασμού μου, όχι το αβαταρ! Όπα, άλλαξε!! Χρονοκαθυστέρηση έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα