g_kol1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να συνδεεσαι με πολλα e-mails ταυτοχρονα και να βλεπεις αν εχονται εισερχομενα και σε ποιο (live). Το χρειάζομαι γιατι θελω να βαλω σε μια ιστοσελιδα που κατασκευαζω 6 διαφορετικα e-mails γιατι το site θα απευθυνεται σε 6 διαφορετικα καταστηματα μου (π.χ. τμημα πωλησεων γ. φαρμακων κ.α.) αλλα θέλω ολα να ελέγχονται απο 1 pc. Το προβλημα μου ειναι οτι πρεπει να ενημερωνεται ο χρηστης αμεσα και η διαδικασια log-in --- log-out ειναι πολυ χρονοβόρα και κουραστικη!!
StavrosD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Αν ο mail server που χρησιμοποιείς υποστηρίζει POP3 (που στο 99% των περιπτώσεων θα το υποστηρίζει), μπορείς να χρησιμοποιείς οποιοδήποτε πρόγραμμα για mail, outlook, outlook express, thunderbird, κτλ. Ακόμα και τα περισσότερα webmail όπως gmail και hotmail προσφέρουν πλέον πρόσβαση μέσω pop3
kobi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δοκίμασε κ το Zimbra Desktop. Το έχω αδώ κ κάποιους μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο μειονέκτημα, δεν έχω βρει λεξικό για Ελληνικά.
cosmos000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ψάξε στο google για web mail notifier + όλα τα παραπάνω που λένε τα παιδιά.Δοκιμάζεις....διαλέγεις..... και ......παίρνεις!!
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Thunderbird 2 HOWTO @ Insomnia Wiki. Τον βάζεις να τσεκάρει τα 6 accounts που θα δημιουργήσεις για εισερχόμενα σε τακτά χρονικά διαστήματα και είσαι έτοιμος. Ο χρήστης ενημερώνεται για νέα εισερχόμενα με pop-up notification στην περιοχή ακριβώς επάνω από το system tray: αλλά και με bold ένδειξη στον φάκελο που αποθηκεύτηκε το εισερχόμενο:
blademyc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το yahoo mail για να παίρνω τα μαιλ μου και σου δίνη την δυνατότητα να στέλνεις και να παίρνεις μαιλ εκτός yahoo account !!!!! Έχω πολλά μαιλ επαγγελματικά και μου έχει λύση τα χέρια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.