g_kol1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις πως μπορω να κανω μια σελιδα στην ιστοσελιδα μου prive. δηλ να μπαινει καποιος ο οποιος εχει κανει εγγραφη ή εστω του εχω δωσει εγω username + password. Την σελιδα την φτιαχνω με frontpage.
merianos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Θα πρέπει σαφώς να γνωρίζεις PHP, ή ASP, ή JSP τουλάχιστον, επίσης θα πρέπει να υπάρχει μια βάση δεδομένων, εναλλακτικά ένα αρχείο με χρήστες και τους κωδικούς τους σε ένα αρχείο (π.χ. XML), ή αν σου δίνει τη δυνατότητα ο Server σου να έχεις Password Protected Directories. Εκτός από την τελευταία περίπτωση που είναι και η ποιο εύκολη για την περίπτωση σου, όλες οι άλλες απαιτούν να έχεις γνώση προγραμματισμού σε μία από τις γλώσσες που σου προανέφερα. Επίσης θα πρέπει να αποφασίσεις που θα αποθηκεύσεις τα δεδομένα σου. Είναι προφανές πως αν τα αποθηκεύσεις σε βάση δεδομένων θα είναι ποιο ασφαλή αλλά για τη δική σου ευκολία και αν αυτό που θέλεις να βλέπουν τα μέλη του Site σου δεν είναι και τόσο σημαντικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο αρχείο, τοπικά στο σύστημα αρχείων του Server σου. Αν θέλεις και άλλες πληροφορίες στείλε μου μήνυμα !
antonisid Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Αν δε θελεις να μπαινει καθολου στην σελιδα σου τότε αυτο ισως σου φανει χρήσιμο. http://www.cretaforce.gr/password-protection
the_eye Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Υπάρχει η δυνατότητα να κλειδώσεις folders στο σιτε σου και εκεί μέσα να βάλεις το υλικό που θες. Θα μιλήσεις με το hosting σου για αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.