Eagle_IIz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 πιο πρόγραμμα είναι καλό και εύκολο για κατασκευή καρτών 85χ54??
aledjo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 @Eagle_IIz τι εγινε εκεινη η σελιδα που ειχες στο pathfinder? τη παρατησες τελειως? θυμαμαι εκεινα τα πολλα προγραμματα....
Eagle_IIz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 @Eagle_IIz τι εγινε εκεινη η σελιδα που ειχες στο pathfinder? τη παρατησες τελειως? θυμαμαι εκεινα τα πολλα προγραμματα.... τη θυμήθηκες τώρα φίλε μου!!!!!!!ναι δυστυχώς την έχω παρατηση εδώ και πολλά χρόνια μιας και δεν υπάρχει και πολύς ελεύθερος χρόνος για τέτοια,μεγαλώσαμε κιόλας,κάναμε και οικογένεια μην έχουμε και τίποτα τρεχάματα τώρα στα <<γεράματα>>!!!χι χι χι χι. πάντως αποτι είδα είναι ακόμα online η άτιμη!!!!!
aledjo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 τη θυμήθηκες τώρα φίλε μου!!!!!!!ναι δυστυχώς την έχω παρατηση εδώ και πολλά χρόνια μιας και δεν υπάρχει και πολύς ελεύθερος χρόνος για τέτοια,μεγαλώσαμε κιόλας,κάναμε και οικογένεια μην έχουμε και τίποτα τρεχάματα τώρα στα <<γεράματα>>!!!χι χι χι χι.πάντως αποτι είδα είναι ακόμα online η άτιμη!!!!! τη θυμαμαι γιατι εκεινο το καιρο εφτιαχνα και γω αναλογη σελιδα... εκανες οικογενεια? φιλε ποσο χρονων εισαι? αρχιζω να εχω τυψεις......
Eagle_IIz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 peravrexei-->σε ευχαριστώ θα του ρίξω μια ματιά. aledjo-->πατήσαμε τα 30!!!!!! καλές εποχές τότε ήμασταν λίγοι και καλοί,δεν ξέρω το παλικάρι το άλλο ο pepos αν θημαμε καλά έτσι τον λέγανε και αυτός εξαφανίστηκε απότομα!!!
ss13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Παιδιά ξέρετε που να δω για επαγγελματικές κάρτες , σε ποια sites ?
aledjo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 καλές εποχές τότε ήμασταν λίγοι και καλοί,δεν ξέρω το παλικάρι το άλλο ο pepos αν θημαμε καλά έτσι τον λέγανε και αυτός εξαφανίστηκε απότομα!!! α εννοεις το peppas? ειχε κανει κορυφαια δουλεια... καλες εποχες οντως
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 O BillPeppas εχει απλα φαει ban απο το φορουμ, αν εννοειτε αυτονα
parsifal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Παίδες! MSN IRC Official Offtopic Thread (κι αυτό καταχρηστικά) Thank you...
Eagle_IIz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 parsifal-->>oups sorry έχεις δίκιο απλώς ξεφύγαμε στης παλιές εποχές!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.