InsertCoinToJoi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Καλησπερα παιδια... εχω εναν υπολογιστη που μεχρι πριν το φορματ δουλευε κανονικα. ειχα την ιδεα να τον φορμαρω και απο τοτε δεν μπορω να κανω τπτ. εχει πανω μητρικη ASUS P5K δοκιμασα να φορμαρω με ... windows xp sp2, windows xp sp3, windows vista σε ολες τις περιπτωσεις μολις εγκαθιστουσα τον driver που δινει η asus απο την επισημη σελιδα παγωνε ολο το συστημα. επρεπε να μπω σε ασφαλη λειτουργια γιατι μετα δεν μπουταριζε, να κανω απεγκατασταση την συσκευη και να ξαναμπω. το θεμα ειναι οτι ετσι δεν εχω και ιντερνετ. ειναι ο μονος driver που δινει η asus οποτε δεν εχω αλλη επιλογη (attansic) εχετε καμμια λυση γιατι εχω σκασει?
thanasis00 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 να παρεις μια pci ethernet να κανεις την δουλεια σου... και μετα κανε δοκιμες... πχ σε linux δουλευει η onboard ethernet? αν οχι, πολυ πιθανο να εχει προβλημα...
mandal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 δοκιμασε για αρχη τους drivers που ειχε μεσα στο cd της μητρικης να δεις πως συμπεριφερετε. αν παλι θες τους τελευταιους κανε πρωτα ενα update το bios της μητρικης σου. *εχεις κανει πρωτα install το chipset drivers ετσι?
InsertCoinToJoi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ναι πρωτα περναω τα drivers του chipset το cd της μητρικης δεν το εχω αν βάλω μια pci μπορω την αλλη να την εχω μονιμα απενεργοποιημενη και να ξεμπερδευω?
thanasis00 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ναι γινεται αυτο. απλα μην περνας drivers για την onboard καθολου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.