antuansupra Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 καλησπερα, Έχει καποιος αυτη την ασυρματη καρτα? την εχω βαλει σε 3 διαφορετικους υπολογιστες: 1.gigabyte x38-dq6 με svista ultimate=δουλευει αψογα 2.intel d865gbf με xp home= δουλευει αψογα 3.dfi 915p-tag με win server 2003 =κλειδωνει στα 54mbps,μετα απο 5 δευτερολεπτα παω να τσεκαρω την ταχυτητα στην μπαρα εργασιων και εχει γινει 48mbps,μετα απο λιγο 36mbps και μετα αποσυνδεση,αυτο ηταν στην καλητερη περιπτωση. στην χειροτερη: 1.με το προγραμα της asus γινετε πανυγηρη,τι μια λεει οτι η ρυθμισεις της καρτας ειναι λαθος και με πεταει στο αναλογο παραθυρο για να κανω τοις απαραιτητες αλλαγες.κανω καποιες αλλαγες,ok ως εδω.ξανακανω αναζητηση............. .......surprise.......το δικο μου wi-fi δεν το βρηκε,αλλα βρηκε καποια αλλα που δεν τα ειχε βρει στην προηγουμενη αναζητηση.ξανακανω search...........βρηκε και το δικο μου αλλα και των αλλων δυο προηγουμενων αναζητησεων σχεδον ολα μαζι. 2.στην γειτονεια βρισκω τουλαχιστων 10 ασυρματα δυκτια με ενα laptop.πως γινετε αυτο?και η asus βρισκει μονο 5-6? οποιαδηποτε ιδεα δεκτη
Susi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 θα λεγα να την πας πισω για αλλαγη !! αλλα λειτουργει κανονικα οπως αναφερεις , ασχετως τα mbit/Wlan's που "κλειδωνει¨και εντοπιζει!! Ισως αν περνουσες τον τελευταιο οδηγο για την καρτα απο το σιτε της ASUS και οχι απο το CD το οποιο σιγουρα ειναι 2 μηνες πριν μετα την κυκλοφορια της καρτας στο εμποριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.